Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag med flest nöjda hyresgäster.

Jag behöver förstärkning på IT-avdelningen

Hej,
efter att själv ha jobbat i IT-branschen som konsult i 25 år så ångrar jag inte en sekund att jag tog chansen och började jobba på Vätterhem. Under mina fyra år som IT-chef har vi genomfört en rad IT-projekt med syfte att förbättra och förenkla vardagen för våra medarbetare, hyresgäster och bostadssökande. Vätterhems ambition är att ligga i framkant och driva utvecklingen inom digital fastighetsskötsel och fastighetsadministration. Jag känner att vi behöver en ”Vätterhemmare” till och du är välkommen att hänga på detta härliga gäng.
// Johan

Kommunikativ Systemutvecklare

Som vår blivande Systemutvecklare förutsätter vi att du är en van projektledare som trivs med att jobba nära verksamheten och är lyhörd för nya idéer. Vi söker dig som jobbar proaktivt och själv kommer med förslag på förbättringar som underlättar vardagen för dina kollegor. Du kommer att vara en viktig länk mellan systemleverantörerna och slutanvändarna, du utbildar och stöttar vår personal i hur man använder våra system på bästa sätt. Kan du dessutom förklara krångliga IT-termer på ett enkelt sätt så kan du vara den vi söker.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har jobbat några år med systemutveckling och är en erfaren projektledare. Du bör ha högskoleutbildning eller YH-utbildning med inriktning mot systemutveckling alternativt motsvarande erfarenhet från yrkeslivet.

Du ska kunna kartlägga processer och ha förmågan att föreslå lösningar som optimerar verksamheten på kort och lång sikt. För att lyckas i rollen som systemutvecklare hos oss måste du vara kommunikativ, noggrann och ha förmågan att driva projekt mot uppsatta mål.

Din person

Du är en person som är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter.
Du ser vad som behöver göras, får saker att hända och inser vikten av att dela med dig av information och kunnande.
Är du dessutom lyhörd för andra och bra på att samverka för att nå gemensamma mål då tycker jag att du ska söka tjänsten som Systemutvecklare hos oss på Vätterhem.

Mer än 90 % av Vätterhems medarbetare enligt senaste medarbetarundersökningen anser att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och satsar på friskvård, kompetensutveckling, bra ledarskap och att ha kul på jobbet.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Johan Hageltorn, tel 036-199438. Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson, tel. 036-199 417

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se