SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Morgonpigg kallskänka till Göteborg Central

Vi söker nu en glad och självgående kallskänka till vårt produktionskök på Göteborg Central.

Arbetsuppgifterna består av beredning av smörgåsar, bakverk, yoghurt och sallader till våra enheter Starbucks, Café Ritazza, Upper Crust, och O´Learys.

Som kallskänka arbetar du ibland ensam, men är mestadels en del av ett team, så det gäller att du både är en teamplayer och är bra på att arbeta individuellt och kan ta eget ansvar.

Vi söker dig som är serviceminded, öppen och positiv samt har en känsla för kvalitet. Eftersom arbetstiderna är varierande och arbetet ibland mycket intensivt är det bra om du är stresstålig och flexibel.

Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller stor erfarenhet av yrket. Kunskap om livsmedelshygien är en stor fördel.

Känner du att det här stämmer på dig är du välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta vem du är, om dina kvaliteter och erfarenheter samt varför du är intresserad av jobbet.

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och arbetstiderna är förlagda under morgon och förmiddag med start från 05:00 och arbete varannan helg.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket). SSP arbetar med internutveckling och för rätt person finns möjlighet att utvecklas inom företaget.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Henrik Olausson
Epost: henrik.olausson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP