Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.

”Här behövs en Uthyrarkollega”

Jag har jobbat på Vätterhem i 20 år, de senaste 2 åren som lägenhetsuthyrare. Att hyra ut lägenheter ger en perspektiv på livet, då boendet är en så viktig del i tillvaron. Att möta människor som ska söka lägenhet, flytta in, flytta ut, separera eller flytta ihop är berikande och verkligt.

// Camilla

Uthyrare Lägenheter

Som Camillas blivande kollega kommer du att ingå i ett härligt gäng på 9 personer med olika erfarenheter, stort engagemang och proffsigt kundbemötande. Att arbeta som uthyrare hos oss är ett aktivt och utåtriktat arbete där du jobbar med något som engagerar de flesta - boendet.

Arbetsuppgifter:

- Uthyrning enligt gällande rutiner och regelverk
- Avtalsskrivning
- Handläggning av uppsägningar
- Delta vid visningar
- Delta i marknadsföringsaktiviteter
- Kundkontakter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en KY utbildning eller högskoleutbildning med inriktning på människor, samhällsfrågor eller fastighetsfrågor. Vi tänker att man kan ha olika bakgrund i tjänsten men att erfarenhet av tex kvalificerat arbete i kundtjänst, någon form av rådgivare/handläggare är en förutsättning för att lyckas i rollen som uthyrare hos oss. Har du tidigare arbetat med lokaluthyrning eller liknande är det ett stort plus men inget krav.

Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt på svenska i tal och skrift med såväl kolleger, hyresgäster och andra intressenter. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van att jobba i olika system.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en gedigen arbetslivserfarenhet där kundbemötande är den röda tråden. För oss innebär kundbemötande att du har vana av att möta människor på ett professionellt oavsett situation. Att vara uppmärksam och ge korrekt information. Som Uthyrare jobbar du med hyresjuridik och hyresavtal därför är det viktigt att du tidigare har någon form av erfarenhet från att tolka lagar och avtal.
Vi söker dig som tycker om att jobba både självständigt och medverka i lagarbetet för att på bästa sätt uppfylla våra mål - "inga outhyrda lägenheter" och för att tillsammans leverera högsta service till våra kunder.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och fritt arbete där du själv har stor möjlighet att påverka arbetets utformning. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel. Vi utbildar internt samt ger de verktyg du behöver för att du ska lyckas i ditt arbete.

Mer än 90 % av Vätterhems medarbetare anser enligt senaste medarbetarundersökningen att Vätterhem är en mycket bra arbetsplats. Vi vill fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och satsar på friskvård, kompetensutveckling samt bra ledarskap.

Övrig information och ansökan
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information välkommen att kontakta marknadschef Raymond Paska, 036-199 407. Kollektivavtal finns med Vision. Fackliga frågor besvaras av Carl-Magnus Jonsson 036-199 417.

Vi hanterar urvalsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober, 2017.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se