SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare till SAS Lounge Landvetter flygplats

På uppdrag av SAS driver Scandinavian Service Partner (SSP) SAS Lounge på Göteborg Landvetter flygplats. Här hittar våra resenärer en lugn, avkopplande plats med möjlighet att arbeta samt förtära mat & dryck.

Vi söker nu en mycket serviceminded och driftig skiftledare att förstärka vårt team med. Arbetet som skiftledare i Loungen är varierande och vi eftersträvar självklart att ge den allra högsta servicen till SAS gäster.

Arbetsuppgifterna består av att registrera gäster vid ankomst samt sedvanliga receptionssysslor. Vi håller rent och snyggt och ser till att Loungen i sin helhet är trevlig för våra gäster att besöka. Vi ser till att vår buffé är tilltalande och fräsch. Plocka disk och mottagande av leveranser ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer utöver detta att sköta beställningar, egenkontroll, viss bemanning och du är ansvarig för att allt fungerar bra under ditt skift.

Du har minst 3 års erfarenhet från något serviceyrke, gärna erfarenhet från arbete inom restaurang eller liknande. Nyckelord för tjänsten är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet. Du älskar självklart att ge det lilla extra. Det är ett absolut krav att du behärskar språk såväl svenska som engelska i tal och skrift och att du även har datorvana.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Christina Larsson
Epost: christina.larsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP