Sirius Fotboll är en stabil förening med lång historia och ett av regionens mest välkända varumärken. I över 100 år har klubben skapat mötesplatser för unga och gamla. Barn utvecklas i ungdomsverksamheten, elitfotbollsspelare utbildas i den certifierade akademin, ungdomar i utsatta områden sysselsätts via Gränslös Fotboll och i Allsvenskan är Sirius Fotboll en av Uppsalas största eventarrangörer med över 75.000 besökare på Studenternas IP. 

Sirius lever med Riksidrottsförbundets värderingar; Glädje och gemenskap, Demokrati och delaktighet, Allas rätt att vara med och rent spel. Vi är Sirius står för att vi tror på vår idé, att vi tar ansvar för laget och individen. Vi är Sirius handlar om känna trygghet och att vara en viktig kraft i Uppsala.

Säljare

Sirius kontrakt för Allsvenskan 2018 är säkrat! Nu söker vi dig som vill fortsätta att utveckla Sirius affärer!

Är du en positiv och energirik lagspelare som brinner för att skapa goda relationer och uppnå resultat kan det vara dig vi söker som vår nya säljare!

Sirius Fotbolls organisation består utöver våra fantastiska ideella krafter av en Klubbchef och avdelningar inom försäljning, marknad, kommunikation, ekonomi och evenemang. Vi är en relativt liten organisation i nära samarbete med vår engagerade styrelse och vår gemensamma nämnare är att vi alla brinner för fotboll och Uppsala!

Din roll
Som säljare på Sirius Fotboll får du ett varierat och socialt arbete. Arbetet innebär att aktivt bearbeta nya kunder och utveckla och vårda befintliga kunder. Din produktportfölj innehåller såväl sponsorsprodukter som medlemskap till vårt uppskattade affärsnätverk. Du har budgetansvar och rapporterar till säljchefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet av B2B-försäljning där du lyckats bygga upp ett brett kontaktnät i Uppsalas näringsliv. Tjänsten kräver även att du har B-körkort.

Som person är du driven och positiv, du har förmågan att hitta lösningar där andra ser problem och du bidrar till ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. Det faller sig naturligt för dig att ta kontakt med nya människor och bygga goda relationer. Du brinner för mötet med människor men har även ett strukturerat arbetssätt vad gäller dokumentation och uppföljning.

Har du dessutom ett idrottsintresse är det ingen nackdel!

Varmt välkommen till en arbetsplats som utstrålar glädje och vars vision är att ge energi till Uppsala som stad!

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tjänsten innefattar viss helg- och kvällstjänstgöring i samband med matcher och nätverk.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger på tel 018-100 112.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön

Kontakta

Arbetsgivare
Sirius Fotboll

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information om Sirius Fotboll hittar du på vår hemsida, www.siriusfotboll.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.