Mediebolaget Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I UNT-koncernen ingår varumärken som Upsala Nya Tidning, gratistidningarna Sigtunabygden, Knivstabygden, Lokaltidningen Norra Uppland, Annonsbladet Östra Uppland, Flygbladet Västra Uppland, Uppsalatidningen, Enköpings-Posten samt distributionsbolaget UNT Distribution. 

Koncernens omsättning var år 2016 cirka 430 mkr. UNT är sedan 2010 hälftenägt av Upsala Nya Tidnings Förvaltnings AB och Norrköpings Tidningars Media AB. Bolaget ingår som ett dotterbolag i NTM-koncernen, en av Sveriges ledande mediekoncerner med verksamhet i Östergötland, Uppland, Norrbotten och på Gotland.

        

Tycker du att försäljning och marknadsföring i sociala medier är en spännande kombination? Vi behöver utöka vårt team och söker därmed en driven säljare till vår avdelning Riktad digital!

Jossan & Eric arbetar på avdelningen Riktad digital.

Vill du bli en av oss?

Sociala medier-säljare

Arbetsuppgifter
Som sociala medier-säljare arbetar du mot våra företagskunder med försäljningen av marknadsföring i sociala medier. Du kommer ingå i ett team med engagerade kollegor där vi jobbar nära varandra med fokus på relationsbaserad försäljning. Med goda råd och kreativa lösningar ser du till att våra kunder når ut med sin marknadsföring i sociala medier på bästa sätt! Du arbetar aktivt med nykundsbearbetning samt hjälper och bearbetar befintliga kunder. Din bas är Uppsala men du arbetar mot kunder i hela länet.

Vem vi söker
Det händer mycket inom mediebranschen! Vi utvecklar och omorganiserar vår verksamhet i strävan efter att ligga i framkant för att kunna tillgodose våra kunders behov. Därför söker vi dig som är flexibel och kreativ, du ser det som en rolig utmaning att få arbeta med försäljning inom ett växande område. Vi söker dig med driv och passion för försäljning! Du älskar att skapa goda relationer och att göra långsiktiga affärer. För att trivas i rollen så ska du känna igen dig i beskrivningen social och nyfiken.

Du har en avslutad gymnasieutbildning och mycket god svenska liksom engelska i tal och skrift. Då vi ofta besöker våra kunder är B-körkort ett krav. Du har minst 3 års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta med försäljning, vilken produkt eller tjänst du har sålt spelar ingen roll. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med försäljning mot företagskunder.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Vi sitter i fina nyrustade lokaler i Boländerna.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Sex månaders provanställning tillämpas.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100 112.

Din ansökan vill vi ha senast den 25 oktober 2017.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! redan idag!

Krav
Avslutad gymnasieutbildning
Minst 3 års yrkeserfarenhet
Yrkeserfarenhet av försäljning
B-körkort
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av uppsökande försäljning mot företagskunder

Varaktighet/Arbetstid
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
UNT

Ansökan: För att söka tjänsten, klicka på knappen "Sök detta jobb"

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, annonswebben.unt.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.