SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Arbetsledare till våra caféer på Arlanda

Arbetsledare på våra caféer på Arlanda


Caffé Ritazza är ett internationellt cafékoncept som har 336 caféer i 36 länder i bl.a. Frankrike, England, Holland och Brasilien. Caffé Ritazza är ett modernt café som erbjuder sina gäster kvalitetskaffe i olika former och varierade enklare rätter såsom bakverk, varma mezzalunas, paninis och andra smörgåsar. Ambitionerna är mycket högt ställda.

Café Lavazza har sina rötter i det välkända italienska kaffevarumärket Lavazza som startade i Turin 1895. Lavazza Espression är en cafékedja som startade 2007 och som idag finns i flera delar av världen. Där kan gäster njuta av vällagd italiensk mat och dryck i en nutida miljö.

OAK MARKET En härlig blandning av mat&dryck både i presentform och att njuta av på plats. OAK En ny mötesplats för passagerarna och våra gäster på Terminal 5 Arlanda flygplats. Här kan du sitta och njuta av god mat, fräscha sallader, vin och bästa kaffet. Vi erbjuder en inspirerande och avslappnad miljö, nästan som i parken med härlig utsikt över flygplanen som startar och landar.
Skiftledartjänsten är utpräglat driftsorienterad. Du arbetar i den dagliga driften i serveringen men är den som fördelar och styr arbetsuppgifterna. Du ser till att arbetet utförs enligt överenskomna avtal, standards och hygienregler. I arbetsuppgifterna ingår också bemanning, upplärning av nyanställda, beställning av varor och diverse personalfrågor som kan uppkomma.

För att klara tjänsten som skiftledare bör du ha förmågan att ha många bollar i luften och vara mycket flexibel. Du älskar att ge service åt våra kunder och vill vara ett föredöme för det team du leder.

Några års erfarenhet från ledande befattning i restaurang/serviceverksamhet är ett absolut krav, gärna från en coffee shop. Du bör även ha goda kunskaper om kaffe, erfarenhet från arbetsledning och viss datavana.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet.

Krav
Över 20 år
Flytande svenska och god engelska
Café och/eller restaurangerfarenhet

Meriterande
Baristautbildning/erfarenhet
Arbetsledarerfarenhet

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Nasiha Selimagic
Epost: nasiha.selimagic@ssp.se

Arbetsgivare
SSP