SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Baristas till våra caféer på Arlanda

SSP söker Baristas till Arlanda

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Barista på våra caféer står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Arbetet som Barista ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till midnatt, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 till 01,00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till och från flygplatsen klockan 04.00-01.00


Vi söker personal för tillsvidareanställning och extrapersonal

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Egenskaper vi värderar högt är att du:

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Talar flytande svenska samt kan utrycka dig väl på Engelska
. Tidigare erfarenhet från kassarbete
. Har någon form av baristautbildning
. Är över 20 år

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Du måste vara ostraffad då säkerhetsreglerna på Arlanda flygplats kräver en kontroll av straffregister via Transportstyrelsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Över 20 år
Flytande svenska och god engelska

Meriterande
Baristautbildning/erfarenhet

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Nasiha Selimagic
Epost: nasiha.selimagic@ssp.se

Arbetsgivare
SSP