Med 8 000 anställda, 1 000 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Verksamhetsområdet Medicinsk teknik, sjukhusfysik och it - MSI, verkar inom Region Uppsala för att betjäna patienten genom att stödja de medicinska och administrativa verksamheterna. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller verksamhetens IT-stöd och medicintekniska utrustningar. Verksamhetsområdet består f n av ca 190 medarbetare fördelade på tre avdelningar: IT, Sjukhusfysik och Medicinsk teknik.

IT-tekniker till ServiceDesk

Nu behöver vi förstärka med IT tekniker till vår ServiceDesk inom IT Drift!

IT stödet är idag en viktig del av Region Uppsalas verksamhet. MSI IT består av avdelningarna IT Drift, IT Infrastruktur, IT Arbetsplats och IT Verksamhetsstöd. MSI IT är sammansatt av medarbetare med skiftande kompetens som spänner över ett systems hela livscykel.

Vår miljö
Inom Region Uppsalas använder vi primärt Microsoft SQL Server som databashanterare och vi arbetar huvudsakligen i en Windowsbaserad klientmiljö. Verksamheten täcker in hela länet med datanät som spänner från Bålsta till Skutskär och baseras i huvudsak på produkter från Cisco. På lagringssidan har vi lösningar från HP och IBM med Tivoli TSM för backup. På serversidan arbetar vi primärt med operativsystemen Windows Server men även Linux.

Rollen
Du kommer att arbeta som 3e linjens support för hela Region Uppsala. Tillsammans med kollegorna i ServiceDesk stöttar ni förvaltningarnas lokala IT-samordnare. För vissa av våra kunder ger vi även 1a linjens support gällande frågor som kan lösas på distans.

I arbetet ingår att:
- Övervaka, felsöka och avhjälpa fel.
- Utföra 1:a och 3:e linjens support.
- Ta fram och underhålla dokumentation.
- Kontakt med kunder och leverantörer

Din person
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, service- och lösningsinriktad. Även en förståelse för verksamheten och en ödmjuk inställning är viktiga egenskaper i rollen. Du är van vid att arbeta självständigt, vara drivande och ha helhetssyn. Samarbete över avdelnings- och gruppgränser är en självklarhet för dig.

För den intresserade medarbetaren finns goda möjligheter till en stimulerande arbetsmiljö med personliga utvecklingsmöjligheter.

Din bakgrund
Vi söker dig med gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande. En förutsättning för att lyckas i rollen är att du har mycket goda kunskaper om Microsoft Windows operativsystem. Har du erfarenhet av likvärdigt arbete bedöms det som meriterande. Som person har du har lätt för att uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Vi erbjuder dig en både omväxlande och ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Akademiska sjukhusets och Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder. Informationstekniken spelar en allt större roll inom hälso- och sjukvården och idag är olika it-lösningar en naturlig del av sjukvårdens vardag. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår Region.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Björkman på 018-100 112.

Ansökningar hanteras löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är dock 18 oktober 2017.

Fackliga representanter:
Vision: Jonas Wärnsberg, 018-611 21 91
Sveriges ingenjörer: Leif Sandberg, 018-611 60 65
Naturvetarna: Gert-Ove Stångberg, 018-611 29 50

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Akademiska Sjukhuset

Ansökan:

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Mer information om verksamheten finner du på hemsidan www.akademiska.se.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.