SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Servis/Servitör Extra Personal Luleå

Restaurang Luleå erbjuder dagtid lunch & konferenser, kvällstid förvandlas vi till en bistro med mat som hämtar sin inspiration från hela världens matkultur. Vi anordnar allt från bröllop till banketter, julbord, mingel, after work m.m.

Vi söker dig som vill arbeta extra som Servitris/Servitör hos på Restaurang Luleå.

Din profil

I Kulturens Hus arbetar vi i en ständigt föränderlig miljö, det ställer krav på att vi som arbetar här innehar en stor flexibilitet & kan tar snabba beslut. Du är en positiv, glad person som tycker om att arbeta med människor för att du älskar service & försäljning. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och tar ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser lösningar istället för problem.

Våra enheters öppettider är varierande eftersom de följer de olika arrangemangen i Kulturens Hus, vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team - skicka din ansökan senast den 30 okt 2017 till jobb@ssp.se. Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
11 dagar - 3 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Hans-Erik Karlsosn
Epost: hans-erik.karlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP