SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare Restaurang Luleå

Vi söker en till Skiftledare till vårt team på Restaurang Luleå. Vi erbjuder en heltidstjänst med start under okt.

Din profil

Vi söker dig som är driftig och serviceinriktad. Du har erfarenhet av att arbeta som servis/servitör. Vi ser att du är van att arbeta självständigt och har lätt för att ta egna initiativ. Som person är du glad, positiv, du ser lösningar istället för problem och du trivs i ett högt arbetstempo. Kvalitet, ordning & reda är en självklarhet för dig.

Som Skiftledare arbetar du 100% i driften, du är den som fördelar och styr arbetsuppgifterna under skiftet. Du inspirerar och coachar medarbetare att arbeta mot våra dagliga uppsatta mål. I arbetsuppgifterna ingår en del enkla administrativa arbetsuppgifter.

Våra enheters öppettider är varierande eftersom de följer de olika arrangemangen i Kulturens Hus, vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger.

Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team.

Låter det som en utmaning för dig? Skicka in den ansökan till oss senast den 15 okt 2017. Intervjuer sker fortlöpande

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Hans-Erik Karlsson
Epost: hans-erik.karlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP