Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla med sjukvårdsförsäkring är välkomna. Vi samarbetar med nästan alla försäkringsbolag och erbjuder patienter med sjukvårdsförsäkring snabb och säker vård i trivsam och inbjudande miljö. Vi erbjuder också provtagning till patienter från hälso- eller vårdföretag som är anslutna till Encia. Vi finns på nio platser i Sverige, men har ambitioner att utöka vår verksamhet till fler orter och med fler tjänster till nya kundgrupper. 

Undersköterska till Västerås, timanställning

Encia Hälsomottagningar har ortopedi- och allmänmedicinmottagning två till tre dagar per vecka för patienter med sjukvårdsförsäkring samt erbjuder blodprovstagning tisdag och torsdag förmiddag. Vi behöver nu fylla på vårt team av timanställda för våra läkarmottagningar men också för vår blodprovstagning.

Som mottagningssköterska är det du som kommer först, öppnar och förbereder för mottagningen. Under mottagningen är det bara du och läkare på plats. Du tar emot patienter och ser till att de får ett korrekt och trevligt bemötande och all information som kan behövas avseende vidare hantering av röntgen, återbesök mm. Du ser sedan till att all administrativ information kommer till vår sjukvårdsplanering, ställer iordning och stänger mottagningen.

Vi söker en undersköterska med lång erfarenhet och tid över som vill arbeta extra hos oss. Vi tror att det här jobbet passar dig som jobbar deltid idag, har ett flexibelt schema eller nyligen har pensionerat dig. Som timanställd hos oss väljer du själv i vilken omfattning och vilka pass du vill arbeta.

Förutom stor erfarenhet av sjukvård och blodprovstagning vill vi även att du är serviceinriktad, ordentlig, ansvarstagande, har datorvana samt är öppen och flexibel.

Erfarenhet av mottagningsverksamhet och privat vård är ett plus.

Välkommen med din ansökan till ett trivsamt jobb där patienten står i fokus!
Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Om du har frågor ring Helen Curry Tfn: 0705-73 60 31

Krav
Lång erfarenhet som undersköterska
Vana vid provtagning

Meriterande
Erfarenhet av mottagningsarbete
Erfarenhet av privat vård
Vana vid journalsystem

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Encia

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.encia.se