SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Arbetsledare Starbucks Arlanda

Nu söker vi en positiv och engagerad ARBETSLEDARE till Starbucks, SSP. Vi lägger en stor vikt i vem du är som person och att du passar in i det befintliga teamet i butiken.

Som arbetsledare inom Starbucks SSP, bör du kunna:
Inspirera människor i din närhet; gäster och medarbetare
Brinna för service i världsklass (ständigt överträffa kundens förväntningar)
Trivas med att jobba i drift
Jobba effektivt i högt tempo
Har viss ledarskapserfarenhet och erfarenhet av att arbeta med service
Vara en bra kommunikatör
Älska att vara bland människor och vara utåtriktad
Arbeta mot dagliga uppsatta mål
Intresserad av att utveckla ditt ledarskap
Vara resultatorienterad
Arbeta oregelbundna tider

Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Krav
Över 20 år
Flytande engelska, god svenska

Meriterande
Arbetsledarerfarenhet

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Ginny Swahn
Epost: ginny.swahn@ssp.se

Arbetsgivare
SSP