SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

O'Learys Göteborg Central söker en souschef

O'Learys söker en souschef som har passion för mat, dryck, sport och människor

O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter:
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Produktionschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Arbetstiderna är fördelade både dagtid och kvällar med varannan helg.

Din personlighet:
Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa.

Vi värderar att du är en lagspelare med god samarbetsförmåga, flexibel, initiativrik, entusiastisk och självklart kan laga riktigt god mat!

Du har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst i kök. Gymnasial utbildning är meriterande, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi erbjuder en trygg anställning i ett stort bolag där det finns möjligheter att utvecklas. Vi erbjuder också internutbildning och frisvårdsbidrag för vår personal.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Henrik Olausson
Epost: henrik.olausson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP