SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

F&B Manager, Arlanda Airport

Vad gör rollen som F&B Manager på Arlanda spännande?

Tjänsten som F&B Manager innebär ett självständigt och utvecklande arbete i en föränderlig miljö. Genom 3 assisterande avdelningschefer leder du 8 restauranger på Arlanda Flygplats. I samråd med driftchef och Category Management Teamet arbetar du med fastställda koncept.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får ansvar från första dagen. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter på SSP oändliga.

Övergripande roll:

Som F&B Manager på Arlanda Airport är du ansvarig för att driva försäljning för att uppnå budgeterade mål. Du är även ansvarig för den dagliga driften på restaurangerna, bl.a. avseende bemanning men också kvalitetssäkring av t.ex. service, produkter och koncept. Du ska genom ditt team skapa en gästupplevelse som överträffar gästernas förväntningar.

Några exempel på ansvarsområden:

- Optimera den dagliga driften bl.a. avseende bemanning
- Etablera och underhålla nödvändiga kontaktytor
- Ansvara för genomförande av egenkontrollprogram
- Rekrytera, coacha och kompetensutveckla ditt team
- Analysera försäljning och resultat och vidta lämpliga åtgärder.
- Administration, främst vid månadsbokslut.

Profil:

Vi ser att du har flera års erfarenhet från arbetsledande positioner inom restaurangverksamhet och en solid kunskap inom mat och dryck. För att lyckas i den här rollen har du väl utvecklade ledaregenskaper och motiverar på ett skickligt sätt ditt team till att leverera bästa tänkbara kvalitet och service.

Då du i samråd med Category Managers utvecklar menyer, är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och har erfarenhet av menyplanering. Att du brinner för leverans av hög service och har ett stort intresse i mat och dryck är en självklarhet.

Rollen innebär många kontaktytor därför är det viktigt att du är social och öppen med goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetstiderna är i huvudsak måndag till fredag -dagtid men arbete på kvällar och helger kan förekomma.

En anställning på SSP innebär att du arbetar inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning

Låter detta som din nästa utmaning?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
SSP