SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Bar/Servis till O´Learys Arlanda

O'Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O'Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O'Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O'Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O'Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.
Vi söker servispersonal och bartenders

Alla är välkomna till O'Learys, alla Fans och möten är unika. Som servispersonal och bartender gör du mötena betydelsefulla och minnesvärda. Vi söker dig som är flexibel, har ett öppet sinne och är bra på skapa goda relationer.
Arbetsuppgifter

Som servispersonal och bartender är du en del av ett team och arbetar med den dagliga restaurangverksamheten på någon av våra O´Learys.
Vi söker dig som

Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke, helst från restaurang/bar, och har kassavana. Meriterande är om du har gått restaurang- eller bartenderskola. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Om du har frågor kring tjänsten hör av dig till Pierre Pierd 0736881536

Välkommen med din ansökan!

START: Omedelbart

OMFATTNING: Tillsvidare samt för enstaka dagar

ARBETSTIDER: Rullande skiftschema med arbetstider mellan 04-24, arbete varannan helg, vilket innebär att du bör bo nära Arlanda eller ha tillgång till bil.

PLATS: Arlanda Airport

VI ERBJUDER DIG: Friskvårdsbidrag samt förmånligt rabattkort, vi är medlemmar av VISITA och har kollektivavtal med HRF

KONTAKT: Restaurangchef Pierre Pierd, pierre.pierd@ssp.se

O'Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O'Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O'Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O'Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearys.se.

Krav
Över 20 år
God svenska och engelska
1 års yrkeserfarenhet från restaurang

Meriterande
Restaurangutbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Pierre Pierd
Epost: pierre.pierd@ssp.se

Arbetsgivare
SSP