Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 500 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour.  Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.

 


 

Grävmaskinist, Uppsala

Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker nu en grävmaskinist som kommer att utgå från Uppsala.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Du kommer att jobba främst med rivning av byggnader och sortering av byggavfall med grävmaskin.
Att jobba på Relita ger dig möjligheten till ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifterna är av stor variation och ger möjligheter till att få pröva på olika delar av verksamheten.

Kollektivavtal finns, vi tillämpar 6 månaders provanställning och vi har individuell lönesättning.

För mer information om företaget, besök vår hemsida www.relita.se

Du som peson
Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav och villkor i olika arbetsmiljöer. Vi ser därför gärna att du är en flexibel person med initiativförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten sedan tidigare. Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ.Du blir företagets ansikte utåt i mötet med olika kunder och det är därför viktigt för oss att du är serviceinriktad i alla lägen. Du gillar att jobba i grupp och mot gemensamma mål.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi läser ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstiden utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt eller senast den 31/12.
Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort
Förarbevis för grävmaskin
Ett par års erfarenhet av arbeten med grävmaskin.

Meriterande
C-Kort.
Mek. kunskaper.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid
07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Daniel Lindberg
Mobil: 0708 - 78 01 60
Epost: daniel.lindberg@relita.se

Arbetsgivare
Relita

 

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Relita, besök vår hemsida, www.relita.se