Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Nyligen öppnade vi Strömstad MAT, med bland annat en underbar delikatessdisk på 35 meter. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad.

Butikschef till Töcksfors Handelspark!

Vi söker en butikschef som vill vara med och bygga upp en verksamhet på frammarsch. Du erbjuds en roll i en koncern som är i ett expansivt skede där du arbetar med frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter
Som butikschef för Eurocash kommer du att ha det operativa ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet i butiken. Du ansvarar för butikens bemanning och ser till att alla ansvarsområden sköts enligt företagets standard. I rollen som butikschef har Du den naturliga kommunikationen mellan butik och företagets ledningsgrupp.

En viktig del i ditt arbete är att driva, stötta och utveckla personalen så att jämn och hög kundservice utöver det normala kan levereras. Du har förmåga att inspirera och utveckla dina medarbetare, samt att driva försäljning där kunden alltid står i fokus.

Din bakgrund
Du har tidigare arbetslivserfarenhet som butikschef, varuhuschef eller liknande samt dokumenterad erfarenhet av arbetsledning samt av försäljning /handel.

Som person är du kommunikativ, driven och social. Det är viktigt att du är rak i din kommunikation och trygg i din ledarstil. Du är affärsmässig och van att arbeta med siffror och att dina resultat följs upp och mäts. Du har god datavana samt goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Övrig information och ansökan:
Tjänsten är placerad i vår butik i Töcksfors Handelspark. Töcksfors är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger efter den svensk-norska gränsen vilket har påverkat utvecklingen av bygden på ett positivt sätt med bl a en välutvecklad gränshandel.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta driftschef Mats Tägtström på mats.tagtstrom@eurocash.se

Vi hanterar rekryteringsprocessen löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 september, 2017.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Arbetslivserfarenhet som butikschef, varuhuschef eller liknande
Erfarenhet av arbetsledning samt försäljning/handel
God datavana
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande
Språkkunskaper i Norska

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.eurocash.se