Söderbergs Personbilar i Norrköping AB är ett lokalt bilhandelsföretag med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat och Skoda personbilar samt VW Transportbilar. Koncernen har ca. 200 anställda och omsätter ca 1,2 miljarder. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Serviceadministratör

Söderbergs Personbilar har haft ett rekordår! Vi behöver därför förstärka vår organisation ytterligare och söker två serviceadministratörer till vår Volkswagenanläggning i Norrköping. Är du en flexibel och noggrann person som vill bli en del av ett expanderande företag?

Hos oss finns goda möjligheter till utbildning och karriär - bara du själv sätter gränser för din utveckling. Som vår medarbetare blir du en del av en härlig grupp med god sammanhållning och en organisation som ger ett starkt stöd till varje medarbetare.


Arbetsuppgifter
Som serviceadministratör kommer du ansvara för handläggning och dokumentation av reparationsunderlag. Arbetet innebär mycket kundkontakt då du hanterar inkommande samtal, mail och bokningar. Du redigerar och slutför arbetsorder och meddelar kunden när fordonet är klart. I arbetsuppgifterna ingår även att söka fram en hel del information, exempelvis hur långt fordonet har gått, hur servicehistoriken ser ut, om fordonet är försäkrat etc. Dessutom ingår att göra kalkyler på reparationer till försäkringsbolagen.

Din profil
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och minst 3 års yrkeserfarenhet. Din svenska är god i såväl tal som skrift och du förstår och gör dig förstådd på engelska. Du har god datorvana samt B-körkort. Har du tidigare yrkeserfarenhet av administration, kundservice eller från motorbranschen ser vi det som meriterande. Har du studerat på eftergymnasial nivå, exempelvis kurser inom ekonomi, administration, handel eller inom annat för denna tjänst relevant område är det ett plus.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du trivs när du får arbeta under högt tempo och kan organisera ditt arbete även under tidspress. Vi ser att du är flexibel inför olika arbetsuppgifter då vi ofta hjälps åt och avlastar varandra. Du är en lagspelare med hög arbetsmoral.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 27 augusti.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor hänvisas till rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Avslutad gymnasieutbildning
Minst 3 års yrkeserfarenhet
God svenska i tal och skrift
God datorvana
B-körkort

Meriterande
Tidigare yrkeserfarenhet av administration, kundservice eller från motorbranschen
Eftergymnasiala studier relevanta för denna tjänst

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Söderbergs Personbilar AB

Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på vår hemsida www.soderbergsbil.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.