Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com

Underhållstekniker

Till teknikenheten söker vi nu en underhållstekniker som ska arbeta med underhållsinsatser vid våra anläggningar i Uppsala. Därtill har gruppen beredskapsansvaret för fabriken utanför ordinarie arbetstid på dagtid. Har du god kunskap inom styr- och reglerteknik eller El/ MEK-serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig!

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Som underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med planeringsingenjör, underhållsingenjörer och produktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Delta vid riskanalyser m.a.p driftssäkerhet.
- Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar.
- Planering och genomförande av servicedagar och service vid sommarstopp.
- Felsökning.
- Avrapportering i underhållssystemet SAP.
- Medverka i projektuppdrag och aktiviteter gällande utrustningar.
- Stödja produktionen att medverka i Lean-förbättringar.
- Vägleda operatörer och tekniker med avseende på teknisk utrustning, akut och planerat avhjälpande underhåll.
- Förebyggande underhåll.
- Renovering av reservdelar.
- Genomförande av förbättringar.
- Delta i CC/CAPA.
- Administrera reservdelslagret (Administratör).
- Kalibrering

Du som söker har som lägst en teknisk gymnasieutbildning samt 5 års arbetslivserfarenhet. Dokumenterad utbildning/ erfarenhet av styr- och reglerteknik eller El/ MEK-serviceyrke, goda kunskaper i svenska och engelska, B körkort är ett krav. Meriterande är utbildning inom heta arbeten, lyftanordningar, slutna utrymmen, och truck är meriterande. Det är även meriterande med mekaniska, hydrauliska och pneumatiska kompetenser, arbetslivserfarenhet inom processindustri, erfarenhet av affärssystemet SAP samt kunskaper om läkemedels GMP.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Främst värdesätter vi att du är kvalitetsmedveten, problemlösningsorienterad, driven, noggrann, självständig och kommunikativ samt att du har en stor förmåga att samarbeta och ett brinnande intresse för teknik.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Reilander på tel: 070-293 71 65.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2017-08-31, urval sker dock löpande.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Recipharm Uppsala

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!