Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com

Mätingenjör

Vi söker en mätingenjör till vår underhållsavdelning i Recipharm Uppsala AB.

Gruppen, som för närvarande består av 14 personer, arbetar med olika former av underhåll, kalibrering, förbättringar och modifieringar på befintlig produktionsutrustning. Därtill har gruppen beredskapsansvaret för fabriken utanför ordinarie arbetstid på dagtid.

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Som mätingenjör ansvar du för planering och samordning samt utförande av kalibreringar i Recipharms anläggningar i Uppsala och Knivsta.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvar för planering, samordning, dokumentering, granskning, utveckling och utförande av kalibreringsaktiviteter (elektroniska dokumentsystem).
- Ta fram styrande dokument och arbetsrutiner samt kontinuerligt förbättra och uppdatera tekniska dokument och instruktioner.
- Tolka myndighetskrav och besvara frågor om kalibrering från myndigheter.
- Beställare av externa tjänster/ kalibreringar och materiel.
- Ansvar för referensinstrument, vågar och kontrollvikter.
- Ansvar för att fastställda underhållsplaner efterlevs och uppdateras efter behov.
- Avhjälpande underhåll.
- Driva och delta i utveckling av underhållssystem.
- Supporta underhållstekniker i kalibreringsfrågor.
- Avvikelsehantering, Change Control och CAPA.

Du som söker har som lägst en gymnasieutbildning med natur eller teknisk inriktning eller motsvarande teknisk utbildning. Flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav och erfarenheter från läkemedels- eller processindustri är meriterande. B körkort är ett krav. Kunskaper om affärssystemet SAP är meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda, både skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Främst värdesätter vi att du är kvalitetsmedveten, strukturerad, driven, noggrann, självständig och kommunikativ samt att du har en stor förmåga att samarbeta samt ett brinnande intresse för teknik, människor och utveckling.


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Reilander på tel: 070-293 71 65.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 2017-08-31, urval sker dock löpande.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Recipharm Uppsala

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!