I hjärtat av Uppsala ligger det anrika Grand Hotell Hörnan, uppfört 1907, nyrenoverat 2013. Här ryms scener ur stadens berättelser under ett sekel. Det fyrstjärniga hotellet är centralt beläget och bjuder på en fantastisk utsikt över slottet, domkyrkan och stråket längs Fyrisån.

Receptionist kvällar

Nu behöver vi förstärka med en positiv och serviceinriktad receptionist på 50 % för kvälltjänstgöring!

Ditt arbete hos oss
Som receptionist hos oss får du ett varierande och roligt jobb där du är en viktig del av vår verksamhet. Du ger våra gäster service i receptionen och till viss del även i vår fina bar. Du sköter in- och utcheckning, hanterar förfrågningar och bokningar. Då vi är en mindre verksamhet så hjälps vi åt med det som behöver göras.

Vi söker dig som är glad, positiv och som självklart brinner för att ge förstklassig service. Du har även förmågan att arbeta självständigt då du tidvis arbetar ensam på hotellet. Arbetet är varierande varför du som person även har förmågan att vara flexibel och proaktiv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat självständigt servicearbete. Eftersom du kommer att arbeta i en internationell miljö behöver både din svenska och engelska vara flytande i tal såväl som skrift. Då tjänsten innebär att du arbetar i vår bar behöver du vara över 20 år.

Givetvis är det meriterande om du har tidigare erfarenhet som receptionist samt om du har arbetat i ett bokningssystem. Även kassavana är meriterande.

Övrig information
Tjänsten är på 50% (tio pass i månaden). Dina arbetstider är klockan 15-23. Enstaka dagpass kan förekomma vid enstaka tillfällen.
Tillträde snarast.

Anställningen är tillsvidare på deltid med sex månaders provanställning, schemalagd arbetstid vardagar och helger.

Rekryteringen sker löpande, intervjuer kommer dock att hållas i början/mitten av augusti. Sista ansökan är 31 augusti 2017. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alicia Karlsson via tel: 018-100 112.

Krav
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Minst 20 år gammal.
Minst 3 års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller annat självständigt servicearbete.

Meriterande
Erfarenhet som receptionist.
Erfarenhet inom bar och/eller restaurang.
Kassavana.
Erfarenhet av att arbeta i bokningssystem.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid
Vardagar och helger 15-23

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Grand Hotell Hörnan

För att söka tjänsten, klicka på "Sök detta jobb"-knappen nedan.

Mer information om oss hittar du på www.grandhotellhornan.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering