Vill du jobba som Systemutvecklare .NET - Webb-/mobil-lösningar på ett av Sveriges hetaste IT-bolag?

Trippus är ett av Sveriges hetaste IT-bolag med stabil lönsamhet och stark tillväxt. Vi är utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri de senaste fem(!) åren i rad och finns dessutom på Deloittes Technology Fast 500 och Financial Times FT1000 för Europas snabbast växande företag.

Trippus erbjuder ett marknadsledande bokningssystem för event- och mötesarrangörer på webben och i mobilen. Inbjudningar, betalningar, dynamisk paketering och event-appar är några exempel på lösningar och tillämpningar. Vi arbetar med välkända och utmanande kunder i flera branscher.

Nu tar vi nästa steg på vår fantastiska resa. Nytt kontor i Tyskland och stor satsning på nya marknader, både USA och Europa, som redan gett resultat. Därför förstärker vi ytterligare med nya resurser för att möta efterfrågan och försvara vår position som marknadsledare. Vi har sedan tidigare etablerad verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Vid huvudkontoret i Uppsala är vi idag ca 30 medarbetare.

Systemutvecklare .NET

Har du vad som krävs?

Är du en vass utvecklare med ett par års erfarenhet, engagemang, drivkraft och vilja att aktivt bidra till att bevara Trippus marknadsledande position så tveka inte att höra av dig.

Du kommer att arbeta med våra senaste nyheter och bygga nya moduler och lösningar för både webb- och mobiltillämpningar. Vi söker en positiv och lösningsorienterad person som trivs i ett expansivt och lagom stort produktföretag. Din roll som utvecklare på Trippus kan anpassas utifrån tidigare erfarenheter med fokus på databaser, front-end/back-end eller annat. Vi erbjuder ett mycket varierande arbete där du deltar i större utvecklingsprojekt men också driver och ansvarar för egna mindre projekt. Vi arbetar i .NET, C# och MS SQL. Du bör också ha erfarenhet av MVC, Javascript och Subversion eller motsvarande. All utveckling sker i Uppsala.

Är du redo att växla upp?

Trippus är ett framgångsrikt produktbolag som karakteriseras av entreprenörskänsla, personligt engagemang och öppet klimat med stort utrymme för egen påverkan. Här arbetar du i nära samarbete med engagerade och kompetenta medarbetare. Vi sitter i fräscha lokaler, bara ett stenkast från Uppsala Centralstation. Trippus erbjuder personlig utveckling i ett dynamiskt och lönsamt företag med spännande och välkända kunder och uppdragsgivare.

Vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan senast den 20 augusti 2017

Ev frågor om tjänsten besvaras av Per Thorsélius på 073-427 42 65 eller per.thorselius@trippus.se

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Trippus

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via www.jobbet.se och klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om oss på vår hemsida www.trippus.com

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.