Akademiska sjukhuset är det äldsta och dessutom ett av de största universitetssjukhusen i Sverige. Genom åren har de forskare som finns här kunnat bidra till att behandling och läkemedel mot många svåra sjukdomar utvecklats. Vår målsättning är att all forskning som bedrivs ska komma våra patienter till godo. Vid Akademiska sjukhuset bedrivs spetsforskning av hög internationell klass. Akademiska sjukhuset har 8.200 anställda och omsätter ca 7,8 miljarder kr.

Senior IT-tekniker

Informationstekniken spelar en allt större roll inom hälso- och sjukvården och idag är olika IT-lösningar en naturlig del av sjukvårdens vardag. Genom funktionell teknik kan resurser i vården användas effektivare och genom tekniken kan vi verka för en hög vårdkvalitet i vår region.

Inom IT-avdelningen på MSI arbetar idag ca 110 engagerade och kompetenta medarbetare. Vi arbetar i en kombinerad miljö där Windows dominerar klient- och servermiljön men såväl Office 365 som Citrix finns representerat. Vi arbetar enligt ISO 20000 och systemförvaltning sker enligt pm3.

Vad du gör
Du blir en del i vår klient och applikationsförvaltning där du kommer att ansvara för planering och samordning av upphandlingar gällande diverse hårdvara såsom datormodeller, skrivare och annan kringutrustning. I rollen ingår också leverantörskontakt och uppföljning av gällande avtal.

Vem du är
Vi söker dig med relevant IT-utbildning och som har flera års erfarenhet inom klienthårdvara och kringutrustning. Du har även tidigare arbetat med upphandlingar och avtalsuppföljning. Har du tidigare arbetat i stora, komplexa IT-organisationer och-/eller offentlig sektor bedöms det som meriterande.

Du är drivande, självgående och tar ansvar för att leverera hög kvalitet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med planerande, samordnande och administrativt arbete.

Vid upphandlingar samordnar du Region Uppsalas verksamhetskrav inom området som ska upphandlas och sammanställer materialet tillsammans med upphandlingsenheten. En förutsättning för att lyckas med detta är att du har förståelsen för att det kräver både smidighet, kommunikationsförmåga, lyhördhet och respekt för andras behov och perspektiv.

Vad du får
Vi erbjuder dig en både omväxlande och ansvarsfull roll där du blir en viktig kugge i det maskineri som driver Akademiska sjukhusets och Region Uppsalas verksamhet framåt med hög kvalitet, kostnadseffektivitet och optimerade arbetsmetoder.

Fackliga kontaktpersoner inom MSI IT
Leif Sandberg, Sveriges ingenjörer (SACO) 018-611 60 65,
Tomas Mäkinen, Vision, 018-611 22 67

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor hänvisas till rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Välkommen med din ansökan senast den 31 aug 2017!

Krav
Yrkeserfarenhet inom upphandling och leverantörskontakt
Bred erfarenhet av hårdvara inom klientområdet
Utbildning inom IT

Meriterande
Erfarenhet av stora, komplexa IT-organisationer
Erfarenhet av arbete i offentlig sektor

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Akademiska Sjukhuset

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.akademiska.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering