Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg och Örebro. De senaste åren har byrån vuxit i storlek med omkring 30 medarbetare och 60 miljoner kronor i omsättning per år. Under 2016 var omsättningen 676 miljoner kronor. Idag är vi totalt ca 400 medarbetare, varav två tredjedelar är jurister. På Uppsalakontoret är vi för närvarande 45 medarbetare och vi sitter i moderna lokaler i centrala Uppsala.

Juristassistent

Nu söker vi en juristassistent till vårt kontor i Uppsala. Vi erbjuder dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak och god gemenskap.

Arbetsuppgifter
Du blir en del av den administrativa avdelningen. Du kommer att ge administrativ service till våra jurister och dina uppgifter kommer vara omväxlande. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Kallelser, uppföljning och minnesnoteringar
- Redigera Word-dokument
- Utskrifter, kopiering, scanning
- Ta fram Power Point-presentationer
- Besvara mail och brev
- Myndighetskontakter
- Översättningar svenska/engelska

I dina arbetsuppgifter ingår dessutom att genomföra utredningsarbete, t ex att söka fram olika typer av information åt juristerna. Du kommer även sammanställa, systematisera och kategorisera stora mängder material.

Om dig
Du har en avslutad gymnasieutbildning och minst fem års yrkeserfarenhet, varav minst två år som assistent/administratör. Har du tidigare arbetat på advokatbyrå, domstol eller mäklarfirma ser vi det som meriterande. Du är van att använda datorn som arbetsredskap och självklart har du goda kunskaper i Officepaketet. Då arbetet innebär mycket ordhantering och ibland översättning från engelska till svenska och tvärtom ställer det krav på mycket goda språkkunskaper i såväl tal som skrift.

Som person ser vi att du har en hög servicenivå och att du har en god samarbetsförmåga. Du är mycket noggrann och strukturerad i ditt arbete och trivs med att arbeta i högt tempo. Att hålla deadlines ser du som en självklarhet.

På Lindahl är tydlighet och prestigelöshet viktiga egenskaper för att skapa ett bra klimat kollegor emellan. Det är i relationen till varandra som vi definierar vilken byrå vi är och på Lindahl finns det vi kallar Lindahlandan. I korthet handlar Lindahlandan om gott kamratskap med mycket kul och inget nonsens - något vi tror är en stor del i skapandet av både en framgångsrik advokatbyrå och en uppskattad arbetsplats. Oavsett vilken roll du har på Lindahl präglas arbetet av teamarbete och kvalitetstänkande.

För sina anställda har Lindahl bra förmånspaket och en väldigt god sammanhållning med såväl trevliga aktiviteter som friskvård. Kontoret finns i nya, fina lokaler i centrum av Uppsala.Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.
Arbetstiden är 8.30 - 16.30.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 augusti.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se och ev. frågor hänvisas till rekryteringskonsult Sandra Sjöberg, 018-100112.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Avslutad gymnasieutbildning
Minst fem års yrkeserfarenhet
Minst två års yrkeserfarenhet som assistent/administratör
Goda datorkunskaper
Goda kunskaper i Officepaketet
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare yrkeserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller mäklarfirma

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Advokatfirman Lindahl

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information om oss hittar du på www.lindahl.se

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.