Engströms Bil är en privatägd företagsgrupp och drivs av tredje generationen Engström. Företaget har anor från 1920-talet och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Kisa, Vimmerby och Västervik. Engströms är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Scania. Vi på Engströms Bil strävar efter att ge dig ett förstklassigt kundomhändertagande och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss är förhoppningen att du finner en god tillgänglighet, hjälpsam och engagerad personal, samt ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Vi är kvalitetscertifierade enl. ISO 9001 och miljöcertifierade enl. ISO 14001.

Servicetekniker, Linköping

Engströms Bil befinner sig i en väldig tillväxtfas vilket vi tycker är väldigt roligt! 2016 var ett nytt rekordår och som ett resultat av detta behöver vi utöka vår organisation ytterligare med fler kunniga och ambitiösa kollegor. I Linköping är vi ett glatt och trivsamt team som har kul på jobbet, tillsammans strävar vi alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Vi sitter i moderna verkstadslokaler i Tornby där vi arbetar med den senaste tekniken inom branschen.

Vår personal är vår största resurs varför vi medvetet satsar stort på utbildning och utveckling inom våra områden. Det skapar stolthet i allt vi gör. Engströms Bil som arbetsplats präglas av mycket öppenhet och värme som bottnar i vår gemensamma värdegrund - Positiv, Prestigelös, Rätt från mig och Hålla vad vi lovar.


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/bilmekaniker på Engströms Bil arbetar du med service och reparationer av personbilar. Arbetet är varierande och präglas av teamwork. Volkswagengruppens bilprogram är en av de modernaste och våra produkter ligger i framkant vad gäller teknikutveckling. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat motor- och växellådsreparationer, felsökning/diagnostik och reparation på chassi, bromsar och komfortsystem.

Din person
Bortsett från att du har vår värdegrund i ryggmärgen så ser vi att du är en person som är noggrann, ambitiös och du gör ditt yttersta för att leverera och överträffa kundens förväntningar varje dag. Du trivs i en rörlig arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo. Hos oss arbetar vi i team varför du bör vara en god lagspelare men som ändå kan arbeta självständigt och vara ansvarsfull. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Kvalifikationer
För att bli en duktig servicetekniker bör du ha gått fordonsteknisk utbildning alternativt vara självlärd men med ett antal års yrkeserfarenhet som mekaniker. B-körkort är ett krav och även goda datorkunskaper då datorn är ett arbetsredskap som används dagligen.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa eller maila vår verkstadschef Thomas Jordenäs på 013-23 30 98 alternativt thomas.jordenas@engstromsbil.se.

Känns detta som rätt uppdrag för dig? Sista ansökan är 20 augusti, 2017 men tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan redan idag!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
Engströms

    

   "Trivs du med varierande arbetsuppgifter? Gillar du högt tempo? Är du dessutom noggrann, ambitiös och har en fordonsteknisk utbildning? Då har vi tjänsten för dig!" - Jonas Billström, servicechef i Linköping


Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen "Sök detta jobb"!

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.engstromsbil.se