Vätterhem är Smålands största bostadsbolag med över 87 % nöjda hyresgäster och en omsättning på 650 mkr.  Vår vision är att utveckla framtidens stadsdelar och bidra till en hållbar samhällsutveckling i Jönköpings kommun. Hos Vätterhem har alla medarbetare möjligheter att påverka det egna arbetet och företaget som helhet. Vi har olika roller men samma värde för bolaget. Vår värdegrund LUTA innebär att vi prioriterar Långsiktighet, Utveckling, Trygghet och Ansvar i vårt arbete. År 2023 ska vi vara Sveriges ledande bostadsbolag.

Briljant Kommunikatör

Vårt marknadsteam ska förstärkas med en kommunikatör.

Vi söker en kommunikatör som vill förändra bostadsbranschen. Som kommunikatör hos Vätterhem ingår du i ett lag som strävar efter att erbjuda professionell kommunikation med stor fokus på transparens och öppenhet.

Arbetsuppgifter:
- Planera och genomföra digitala och traditionella kommunikationsaktiviteter
- Stödja hela organisationen med olika kommunikationsinsatser
- Delta vid framtagningen av Vätterhems strategi för sociala medier
- Utveckla Vätterhems närvaro på sociala medier
- Stödja hyresgästerna i våra affärslokaler i sin marknadsföring
- Aktivt delta i marknadsföringsarbetet

Vem är du?
Du är väl medveten om sociala mediers genomslagskraft och följer de duktigaste bolagen på LinkedIn. På Facebook är du aktiv men framförallt har du content och får igång kedjereaktioner. Du arbetar aktivt med buzzwords och adwords samt är mycket van att förmedla budskap med bild och film.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom media/kommunikation och minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll där du företräder verksamheten på sociala medier. Du har erfarenhet av gällande lagstiftning inom marknadsföring. Erfarenhet av journalistik, i tillägg till ovanstående, ser vi som meriterande.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.

För ytterligare information välkommen att kontakta marknadschef Raymond Paska, 036-199 407. Begränsad tillgänglighet under veckorna 29-32.

Visa oss din kreativitet, överraska oss gärna med en annorlunda ansökan. Kanal och utförande väljer du fritt. Varmt välkommen med din ansökan, det går bra att bifoga video mm.

Ansök direkt, dock senast den 21:a augusti.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Bostads AB Vätterhem

Inför rekryteringsarbetet har Vätterhem tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

För mer information se www.vatterhem.se