Region Uppsala med sina många olika verksamhetsområden sjuder av ambitioner och förbättringsarbete. Här möter du kompetenta kollegor, engagerade ledare och får en spännande inblick i det komplexa maskineri som driver en av vårt samhälles absolut viktigaste funktioner framåt. Resurscentrum ger ledningsstöd och administrativt stöd till Region Uppsalas verksamheter och till Regionkontoret. Vi hanterar bland annat löneutbetalningar, kund- och leverantörsfakturor och bokslut för hela Region Uppsala. Vi har också det övergripande ansvaret för Region Uppsalas arkiv- och dokumenthantering. En annan stor del av vår verksamhet handlar om att förvalta och utveckla Region Uppsalas vårdsystem och administrativa system. Vi är också en serviceorganisation till vår befolkning och våra patienter i olika administrativa frågor.


Funktionschef leverantörsgruppen

Leverantörsgruppen söker en Funktionschef! Är du en erfaren ledare som har goda resultat av förändringsarbete och som drivs av att utveckla människor och arbetsmetoder kan det vara dig vi söker!

Din roll
De 360 000 leverantörsfakturor som årligen kommer till Region Uppsala kräver en effektiv och kvalitetssäkrad hantering. Som funktionschef för leverantörsfunktionen är detta ditt huvudansvar. Inom ekonomienheten är vi idag drygt 50 medarbetare, varav 15 ingår i leverantörsgruppen. Inom enheten finns ytterligare tre funktionschefer som du har ett nära samarbete med, bl a i enhetens ledningsgrupp där du ingår. Du rapporterar till ekonomichefen.

Som funktionschef ansvarar du för att leda det dagliga arbetet samtidigt som du har ett övergripande ansvar för den långsiktiga planeringen och utvecklingen av leverantörsfakturahanteringen. Stort fokus ligger på att driva och delta i förbättringsarbetet av de processer där funktionen har en roll.

Din person
Du är en ledare som inspirerar till förändring och utveckling. Du har hög förmåga att skapa goda samarbeten, du uppmanar till delaktighet och engagemang och är tydlig i dina budskap och beslut. Du har ett genuint intresse för människor och ledarskap och du uppfattas som förtroendeingivande och trygg. Du vill uppnå resultat, har ett coachande och motiverande ledarskap och trivs i en roll där du får lösa problem, utveckla dina medarbetare samt skapa förutsättningar för ett bra teamarbete och effektiva arbetsmetoder.

Din bakgrund
Vi söker dig som har flera års yrkeserfarenhet i en roll med fullt personalansvar. Du är van att jobba i processtyrda verksamheter och har en god förståelse för en verksamhets ekonomiska flöden. Du har även goda resultat av att leda i förändring. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat i ett Shared Service Center.

Vi erbjuder en tjänst där du har stora möjligheter att påverka ekonomienhetens arbetssätt och framtid. Vi har högt i tak och ett bra diskussionsklimat. Du kommer bli en del av en spännande och meningsfull verksamhet där du är delaktig i att Region Uppsala kan producera och leverera vård med hög kvalitet. Du får en god inblick i Region Uppsalas alla verksamhetsområden, från vård till kollektivtrafik.

Övrig information
Tjänsten är heltid tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan vill vi ha senast den 27 augusti 2017.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att ringa kundtjänst, 018-100 112.

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Flera års yrkeserfarenhet av personalansvar.
Van att jobba i processtyrda verksamheter.
God förståelse för en verksamhets ekonomiska flöden.
Erfarenhet av att leda i förändringsarbete.

Meriterande
Erfarenhet från shared service center.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta

Arbetsgivare
Resurscentrum

Ansökan

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen.

Vill du veta mer om oss är du välkommen att besöka vår hemsida, www.regionuppsala.se

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och annonsföretag då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.