Läkemedelsakademin är ett dotterbolag till Apotekarsocieteten , en oberoende ideell förening med 5 300 medlemmar som samlar kompetenser från olika professioner och är en mötesplats för professioner i hela läkemedelskedjan från forskning och utveckling till användning, och som verkar för en för individ och samhälle gynnsam utveckling och användning av läkemedel. Apotekarsocieteten har 5 300 medlemmar, 11 lokala kretsar över hela Sverige, 14 vetenskapliga sektioner och tre tvärvetenskapliga intressegrupper som täcker hela Sverige och arrangerar föreläsningsverksamhet, kurser, studiebesök och sociala aktiviteter. Föreningen har även ett antal stipendiestiftelser som årligen delar ut stipendier för forskning och vidareutbildning, 2016 för 8 miljoner kronor. Utöver detta är föreningen via utbildningsenheten Läkemedelsakademin Sveriges ledande utbildningsgivare inom läkemedelsområdet och läkemedelsnära medicinteknik samt ger ut webbtidningen Läkemedelsvärlden.se.

Utbildningsledare Tillverkning och Regulatory

Årligen deltar cirka 9000 personer i våra kurser, temadagar, symposier och kongresser.

Vi söker nu en utbildningsledare inom Tillverkning och Kvalitetssäkring samt Regulatory Affairs!

Vår verksamhet
Läkemedelsakademin erbjuder kompetensutveckling till yrkesverksamma inom hela läkemedelsområdet inklusive läkemedelsnära medicinteknik inom områdena forskning, utveckling, tillverkning och användning.

Utbildningsledare
Inom Läkemedelsakademin arbetar idag fyra utbildningsledare som alla är inriktade mot olika delar av läkemedelsområdet. Då en av dessa nu går till nya utmaningar söker vi dig som framförallt kommer att arbeta som utbildningsledare inom områdena Tillverkning och Kvalitetssäkring samt Regulatory Affairs.

Som utbildningsledare på Läkemedelsakademin arbetar du som projektledare för utbildningar, du är adjungerad i Apotekarsocietetens sektionsstyrelser vilka består av ideellt engagerade personer. Du har ett affärsansvar för dina områden i syfte att hitta nya kunder och skapa nya kunderbjudanden. Med helhetsansvar för ditt ämnesområde ingår såväl omvärldsbevakning som analys av kundbehov samt framtagande och försäljning av utbildningarna. Som utbildningsledare skapar du goda affärer med nöjda kunder med mål att överträffa förväntningarna avseende kvalité, tillgänglighet och nytta.

Inom befattningen ingår också ansvar för att kontinuerligt arbeta med övergripande budget- och projektuppföljning för de utbildningar du ansvarar för, säkerställa bemanning, följa upp och dokumentera avvikelser samt ge förslag på förbättringsåtgärder. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med teamledaren för projektledarna. Som verktyg för det administrativa projektarbetet använder vi oss av CRM-programmet Lime.

Din person
Vi söker dig som tycker det är roligt och stimulerande att jobba i en organisation som ständigt vill utvecklas och vara bäst i klassen. Du har förmågan att se utvecklings- och effektiviseringsmöjligheter i affären såväl som i processer och strukturer. Du presterar som bäst när du får påverka, ta initiativ och driva projekt och människor framåt mot gemensamma mål. Du är van att jobba i projekt och har därmed en väl utvecklad förmåga att strukturera, planera och prioritera. Då tjänsten innebär att du kommer ha många kontaktytor, såväl internt som externt ser vi det även som en förutsättning att du är en kommunikativ, pedagogisk och social person som trivs i dynamiska miljöer.

Kvalifikationer
Du som söker har adekvat högskole- eller universitetsutbildning samt yrkesbakgrund inom life science-området. Har du arbetat specifikt inom området tillverkning, kvalitetssäkring och/eller regulatory affairs är detta starkt meriterande. För att vara framgångsrik i rollen bör du dessutom ha dokumenterad erfarenhet av projektledning, gärna inom utbildningsområdet. Tjänsten förutsätter flytande svenska samt mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Du är en van Office-användare.

Övrig information
Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning.
Din arbetsplats är på Wallingatan 26 i Stockholm i vackra och anrika lokaler.

Sista ansökningsdag är 20 augusti 2017. Urval kommer att ske löpande men med hänsyn till semestertider så kommer personliga intervjuer att hållas i slutet av augusti.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Björkman, 018-100 112 eller sara.bjorkman@jobbet.se.

I denna roll kommer du ha möjlighet att påverka utvecklingen av life science i Sverige! Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Universitets- eller högskoleutbildning inom life science-området.
Yrkeserfarenhet inom life science-området.
Flytande svenska.
Mycket goda kunskaper i engelska.
Erfarenhet av projektledning.
Van Office-användare.

Meriterande
Yrkeserfarenhet inom tillverkning, kvalitetssäkring och/eller regulatory affairs.
Erfarenhet av projektledning inom utbildningsområdet.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön
Kollektivavtal genom Idea

Kontakta

Arbetsgivare
Läkemedelsakademin

Ansökan:

Vill du veta mer om Läkemedelsakademin är du välkommen att besöka vår hemsida.

Vi undanber oss all kontakt från andra rekryterings- annonsföretag, då vi samarbetar med Jobbet.se i denna rekrytering.