Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare Starbucks Göteborg Central

Starbucks i Sverige befinner sig i tillväxt och söker ständigt efter nya talanger, eller partners som vi kallar våra medarbetare. Vårt mål är att bygga en mångsidig arbetsstyrka, öka kompetens och utveckla ett nätverk av människor som delar vår passion för service och möten människor.

På Starbucks finns stora möjligheter att växa både för dig som person och i din karriär. Du får ta del av någonting större och du har möjlighet att påverka din egna och företagets utveckling.

Nödvändiga kunskaper, färdigheter och förmågor
. Förmåga att lära sig snabbt.
. Att arbeta med mat och dryck.
. Stark social kompetens.
. Förmåga att arbeta som en del av ett team.
. Möjlighet att bygga relationer.

Ansvar, befogenheter och viktiga uppgifter:
. Planering och genomförande av skift
. Bistå i utbildningen av nya medarbetare
. Öppning och stängning av butiken
. Utveckling av baristor
. Bidra till att skapa trivsel och god arbetsmiljö

Vi erbjuder:
. Grundlig utbildning
. Konkurrensvillkor.
. Möjligheter till kompetensutveckling.
. Möjligheter för flera centrala roller i framtiden.
. Ett professionellt och bra koncept med ett starkt fokus på service och kvalitet.

Du bör kunna svenska både i tal och skrift.

Vi söker nu skiftledare och extrapersonal inför sommaren.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Marie Böwes Bergman
Epost: marie.bergman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP