Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Serveringspersonal till On My Way Arlanda

Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service, och är intresserad av en spännande internationell arbetsplats är detta kanske arbetet för dig.

Vi söker erfaren personal för heltid-, deltidsarbete och extrapersonal till vår restaurang On My Way i SkyCity som vi driver åt Radisson Blue på Arlanda. Den nyrenoverade restaurangen erbjuder både hotellets gäster och resenärer på Arlanda Airport välkomponerad brasserieinspirerad mat. Med perfekt läge och avslappnad miljö är restaurangen utmärkt för en måltid innan flygresan eller innan ett mindre formellt affärsmöte.

För mer information om vår restaurang följ denna länk: http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda/restauranger-och-barer och för mer information om hotellet: http://www.radissonblu.se/skycityhotell-arlanda

Du har minst 2 års praktisk erfarenhet från arbete i restaurang/bar, har god kunskap om vin och serveringsvana är ett krav.

För att lyckas och trivas på Arlandas restauranger behöver du följande egenskaper:

- Du älskar att ge god service och att överträffa gästernas förväntan
- Du har ett genuint intresse och passion för mat och dryck
- Du är stresstålig då det under vissa perioder är mycket gäster hos oss
- Du är flexibel och inställd på att lösa eventuella problem
- Du har praktisk erfarenhet från á la carte servering
- Du gillar att arbeta självständigt och kan ta ansvar likaväl som att du tycker om och har lätt att samarbeta med andra
- Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då vi har många internationella gäster

Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.

Tjänsterna innebär varierad arbetstid både lunch, kvällar och helger.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
SSP är anslutna till VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN

Krav
2 års yrkesvana
Serveringsvana

Meriterande
Barkunskap

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Riaz Uddin
Epost: riaz.uddin@ssp.se

Arbetsgivare
SSP