SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Bartender till O'Learys Stockholm Central

O'Learys är en av Sveriges ledande restaurangkedjor med drygt 100 sportbarer över hela världen.
Att besöka O'Learys är som att besöka en kvarterskrog i Boston. Restaurangerna har en avspänd och informell atmosfär där upplevelsen är i fokus. Temat är sport och menyn består av amerikansk och cajuninspirerad mat. O'Learys är en helhetsupplevelse med mat, dryck, sport och underhållning.

Nu söker vi dig som har genuint sport och serviceintresse och som vill bli en del av O'Learys på Stockholm Central. Vi söker bar och servispersonal för enstaka dagar vid behov. Arbete kan innefatta både kvällar och helger.

Till arbetsuppgifterna hör samtliga i en bar och restaurang förekommande sysslor som till exempel barservering av alkoholdrycker, bordsservering, plocka upp varor och hålla rent och snyggt samt ge våra gäster en oförglömligt trevlig service.

Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna trivs. Som person är du glad och noggrann med en stor portion humor och ett säljande sätt. Du har erfarenhet av bordsservering, erfarenhet från O'Learys är ett plus men inget krav. Du har praktisk erfarenhet från barservering och gärna någon form av bartenderutbildning.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Så är din passion service och försäljning? Passar detta in på dig? Vi håller intervjuer löpande Tveka inte, utan sök nu!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Tobias Sjölander
Epost: stockholm.central@olearys.se

Arbetsgivare
SSP