Eurocash är en kvalitativ lågpriskedja med 7 stora matbutiker i Svinesund, Töcksfors, Eda/Charlottenberg, Strömstad, Åmål och Storlien. Nyligen öppnade vi Strömstad MAT, med bland annat en underbar delikatessdisk på 35 meter. Tillsammans är vi cirka 400 medarbetare och omsätter 1,5 miljarder kronor om året. Vårt huvudkontor ligger i Strömstad.

Sommar och helgpersonal till Storlien

Nu söker vi butiksmedarbetare/kassapersonal för sommaren samt helgarbete till vår butik i Storlien.

Vi på Eurocash brinner för service och söker nu dig som tillsammans med oss vill göra ditt yttersta för att den serviceanda vi byggt upp genom åren ska bli ännu bättre. Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete.

Egenskaper och erfarenhet
Som person är du serviceinriktad och har bra samarbetsförmåga. Du är noggrann och ansvarsfull och har alltid kundnöjdhet i fokus. Du är flexibel och van att ha många bollar i luften. Ett stort matintresse är en fördel.

Har du tidigare yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandeln eller detaljhandeln är det meriterande, likaså är erfarenhet av manuell försäljning. Då kassatjänst ingår i jobbet behöver du vara minst 16 år. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande jobb i en butik med många härliga kunder. Eurocash är i en väldigt expansiv fas och planerar att öppna flera butiker de kommande åren, så för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter!

Övrig information och ansökan:
Vi söker dig som är intresserad av sommarjobb från vecka 22-35. Tjänsterna är på deltid ca 20-30 timmar/vecka. Vi söker även dig som vill arbete helg. I nästa steg av din ansökan anger du vilken/vilka tjänster du är intresserad av.

Våra sommaröppettider är kl. 9-20.

Placering: Storlien.

Vid frågor kontakta butikschef Tomas Kålen på telefon: 0647-70200.

Vi hanterar urvalet löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner
Fast lön
enligt kollektivavtal.

Kontakta

Arbetsgivare
Eurocash

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Mer information finner du på hemsidan, www.eurocash.se