Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock till till Brasserie Himmel & HAv

Kockar till Himmel & Hav - Brasserie & Bar, Arlanda

Vi söker dig som har genuint intresse för service och mat till vår restaurang Himmel & Hav Brasserie & Bar på nyrenoverade Terminal 2. Du kommer att arbeta i en spännande restaurang med många sittplatser och möta gäster från all världens hörn. Himmel & Hav är en av de största restaurangerna hos oss på flygplatsen. Vi har höga ambitioner och vill skapa ett kök med smaker både från Sverige och klassiska franska rätter man hittar på ett typiskt brasseri.

Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en modern, fartfylld och gemytlig restaurangmiljö. Du är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du har gymnasial kock- och restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av kockyrket. För att känna dig bekväm i tjänsten krävs avklarad livsmedelsteknisk utbildning.

Arbetstiderna är rullande skiftgång med arbete varannan helg, ca 07-21.

Vi söker främst sommar och extrapersonal, men för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.
Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.


Du är minst 20 år och med anledning av säkerhetsreglerna för arbete på flygplatsen kommer du att genomgå en kontroll, vilket innebär att du inte kan finnas med i straffregistret.
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Krav
Yrkesutbildning
Flytande svenska och god engelska
Minst 3 års yrkesvana

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Christian Kuluman
Epost: christian.kuluman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP