Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Personal till ny restaurang på Arlanda

Vi letar efter vårt dream team!

Nya spännande uppdrag väntar oss till våren då vi skall utöka vår verksamhet med en ny restaurang på terminal 5 Arlanda

Nu söker vi glada och entusiastiska restaurangbiträden för tillsvidareanställning. Vi kommer även behöva personal för enstaka dagar.

Här finns chansen att vara med och utveckla och hitta nya utmaningar på en spännande arbetsplats, i en dynamisk värld, på Stockholm Arlanda Airport. Maten och din service är i fokus för att kunna tillgodose alla våra gästers behov av en riktigt bra upplevelse.

Vill du säkerställa att våra gäster upplever vistelsen hos oss som "The Best Part of the Journey"? Möjligheterna är många och variationen på det vi skall göra är minst sagt stimulerande och varierande. Vi arbetar i en fantastisk miljö som är dynamisk alla dagar om året dygnet runt.

Några års erfarenhet inom restaurang samt kassavana är meriterande. Ett absolut krav är flytande svenska och god engelska.

Avdelningen håller öppet från tidig morgon till sen kväll, vilket innebär att du arbetar i skift från 04.00 till 2300, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och utan problem kan ta dig till flygplatsen dessa tider.

Till följd av arbetsmiljölagstiftning och krav på serveringsansvarig, krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet.

Krav
Över 20 år
Flytande svneska och god engelska

Meriterande
Barvana
Kassavana

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Stefan Karlsson
Epost: stefan.karlsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP