Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kock till Boston Grill Stockholm Central

O'Learys som redan ett mycket framgångsrikt och populärt restaurangföretag har tagit ett steg längre och lanserat BOSTON GRILL på Stockholm Central.

Vi söker nu en kock på heltid.

Vill du vara med i vårt team av livliga kockar i denna höga tempomiljö. Du kommer att arbeta i vårt nydesignade kök som levererar mat till båda konceptrestaurangerna.

- du har relevant kock- och restaurangutbildning och minst tre års erfarenhet av kockyrket.
- du älskar att ge god service
- du ambitiös, drivande och självgående
- du glatt humör och en positiv inställning.
- du är bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat
- du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.
- du är flexibel och gillar att arbeta i en fartfylld miljö

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Mathias Wahlbom
Epost: mathias.wahlbom@ssp.se

Arbetsgivare
SSP