Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Loungevärdar till Arlanda

SSP söker Loungevärdar till Arlanda

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö?. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Arbetet som Loungevärd ställer stora krav på samarbetsförmåga och och ett eget driv. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.
Tjänsten i våra lounger är en kombinerad och varierande tjänst. Vi eftersträvar att ge den allra högsta nivån av service till våra gäster. Mat och dryckeshantering är en stor del genom att alltid se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha, att hålla ordning och reda och se till att loungen i sin helhet är trevlig för våra gäster att besöka. Plocka disk, ta hand om beställningar, mottagande av leveranser ingår också i arbetsuppgifterna.


Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till midnatt, vilket innebär att du arbetar i skift från 04,30 till 23,30, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära och har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Vi söker personal för enstaka dagar och sommarjobbare, tjänsterna har god möjlighet att leda till tillsvidareanställning..

Du har erfarenhet från något serviceyrke, gärna från arbete inom hotell och konferens eller liknande. Vi ser positivt på om du har någon form av serviceutbildning. Nyckelord för tjänsterna är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Övriga viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och noggrannhet. Du älskar självklart att ge det lilla extra. Det är ett absolut krav att du behärskar svenska som engelska i tal och skrift och du har även viss datavana. Har du kunskap i ytterligare språk är det meriterande.


SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Över 20 år
Flytande svenska och engelska

Meriterande
Övriga språk
Datavana

Varaktighet/Arbetstid
6 månader eller längre
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Lars-Gunnar wesslegård
Epost: Lars-Gunnar.Wesslegard@ssp.se

Arbetsgivare
SSP