Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Arbetsledare til våra butiker på Arlanda

SSP söker SKIFTLEDARE inom retail till Arlanda

På Arlanda driver SSP ett antal retailenheter i form av delikatessbutiker och kiosker.
I delikatessbutikerna hittar du det mesta och det bästa av skandinaviska delikatesser samt klassiska och kvalitativa souvenirer. I våra kiosker säljer vi allt för resan, bland annat konfektyr, tidskrifter, pocketböcker och kalldryck.

Vi söker en servicesinnad och företagsam skiftledare med driv.

Som skiftledare arbetar du i den dagliga driften och är den som leder och fördelar arbetsuppgifterna.
I arbetsuppgifterna ingår också bemanning, introduktion av nyanställda, schemaläggning, beställning av varor, inventering och tidskriftshantering.

Som person ska du tycka om att arbeta i en fartfylld miljö där vi sätter stor vikt vid att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och serviceminded. Nyckelord för avdelningen är lagarbete och att skapa en positiv upplevelse för kunden! Eftersom du arbetar i en internationell miljö, har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetstiden är skiftarbete med tider från 04.00 - 23.00 vardagar och helger. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och har tillgång till bil då det ibland kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel vissa arbetspass.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 20 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Över 20 år
God svenska och engelska
Erfarenhet inom servicebranschen

Meriterande
Retailerfarenhet
Van vid arbete i Micros/MyInventory

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Tamara Mudric
Epost: tamara.mudric@ssp.se

Arbetsgivare
SSP