Din Bil är med sina fyra anläggningar i Göteborg västsveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen. Vi säljer nya och begagnade personbilar samt transportbilar. Vi har dessutom västsveriges största märkesverkstad för Volkswagen. På Din Bil i Göteborg arbetar ca 420 personer. Din Bil finns dessutom i Stockholm och Malmö.

Transportbilssäljare, VW i Sisjön

Volkswagen Göteborg söker transportbilssäljare till anläggningen i Sisjön! Har du en bakgrund inom relationsbaserad B2B-försäljning och är sugen på nya utmaningar kan detta vara tjänsten för dig!

Vi erbjuder ett spännande arbete i en stor och stark organisation. Du kommer att arbeta med ett av bilvärldens mest attraktiva bilmärken - Volkswagen. Vi erbjuder dig möjlighet att göra en bra förtjänst samtidigt som du har roligt på jobbet i ett gott gäng kompetenta kollegor. Självklart erbjuder vi dig också utbildning och kompetensutveckling för att du ska ha de bästa förutsättningar att prestera väl.

Som transportbilssäljare arbetar du med försäljning av både nya och begagnade transportbilar. Du arbetar främst mot kunder inom segmenten medium och small fleet vilka har bilparker på upp mot 9 bilar. En viktig del i arbetet bortsett från att upprätthålla och utveckla relationer med våra befintliga kunder är att aktivt identifiera, bearbeta och följa upp nya potentiella kunder. Du har ett nära samarbete med såväl kollegor som försäljningschef. Som säljare har du ett bra administrativt stöd i vårt säljstödsystem Sams.

Du erbjuder en öppen och lättillgänglig personlighet och din förmåga att skapa förtroende hos dina kunder. Du trivs med och är bra på att skapa och bibehålla goda relationer. Samtidigt är du en målmedveten och resultatinriktad person som inspireras av möjligheten att tjäna mer när du presterar mer.

Vi tror att du som söker har hunnit samla på dig några värdefulla år inom relationsskapande försäljning men som nu är redo att ta nästa steg i din yrkeskarriär. Du har uthålligheten, drivet och viljan att bli lite bättre varje dag. Du har roligt när du får göra affärer! Din servicekänsla är hög och du vet att företagskunden är en kunnig person som ställer höga krav på information, kommunikation och väl genomförd leverans. Du guidar din kund genom såväl produktinformation, försäkringslösningar, serviceavtal som provkörning och finansieringslösningar. Din dokumentation är i ordning och du håller dina löften. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tjänsten innebär helgtjänstgöring var femte vecka.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Björkman på tel 018-100 112.

Din ansökan vill vi ha senast den 13 mars 2017.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Krav
Erfarenhet av B2B-försäljning. Körkort för personbil. God talad och skriven svenska och engelska. God datorvana.

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Tjänstebil ingår.

Kontakta

Arbetsgivare
Volkswagen Göteborg

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen ovan!

Vill du veta mer om Din Bil, besök hemsidan, www.volkswagengoteborg.se och www.dinbil.se