Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Skiftledare till Kallköket på Landvetter Airport

Arbetet innebär såväl praktiskt produktionsarbete som administrativa och arbetsledande uppgifter. Du kommer att ansvara för den dagliga driften vilket i korthet innebär att du i enlighet med företagets mål och strategier ska assistera avdelningschefen med att styra och driva avdelningen. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för inköp, bemanning, konceptstyrning och allmän organisation av såväl praktisk som administrativ natur.

För att passa hos oss bör du vara positiv, öppen och stresstålig då du stundtals arbetar under tidspress. Ett absolut krav är erfarenhet från restaurangbranschen. Vi ser också att du är en person som kan ta egna initiativ och planera och organisera arbetet självständigt. Det är viktigt att du inte är rädd att "hugga i" när det behövs.

Du får arbeta på en spännande arbetsplats. Du får också möjlighet att söka dig till våra interna utbildningar och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid 40 timmar per vecka.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johan Udén
Epost: johan.uden@ssp.se

Arbetsgivare
SSP