Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kallskänkor till Landvetter Airport

Vi söker nu kallskänkor till vår centralproduktion på Landvetter Airport.

Tjänsterna avser tillsvidare hel, deltid och extrapersonal för enstaka dagar.

Du kommer att arbeta med kallskänksuppgifter såsom sallad och smörgåsberedning.

Du som söker är glad och gillar att arbeta självständigt. Du ser det som en utmaning att göra "det lilla extra" på våra smörgåsar och sallader så att våra gäster ska få attraktiva produkter. Du skall ha en relevant utbildning eller erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och kunskap om god livsmedelshygien.

Ange vilken av tjänsterna du är intresserad av vid ansökan.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.


Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johan Udén
Epost: johan.uden@ssp.se

Arbetsgivare
SSP