SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Cafébiträde till UpperCrust Göteborg Centralstation

Upper Crust är ett internationellt koncept som bygger på nybakade baguetter med tidsgaranti, bakade, fyllda och serverade direkt i butik. UpperCrust finns idag i 16 länder och drivs av SSP Sverige i samarbete med SSP International brands team England.

Vi letar efter dig som tillsammans med ett framgångsrikt team skall fortsätta leverera premiumbaguetter till våra gäster med känsla för kvalitet och en självklar känsla för service. Utpräglad servicekänsla, passion för konceptarbete för att säkerställa vår höga ambitionsnivå och se till att vi fortsätter leverera produkter och service på bästa sätt.

Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du tycker om att arbeta under högt tempo. Du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

Anställningarna avser extraanställningar. Tjänsterna tillsätts löpande.

Arbetstiderna är ojämna, du kan börja som tidigast 05:30 och sluta som senast 19:00.


Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
3 - 6 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Marie Böwes Bergman
Epost: marie.bergman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP