Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Restaurangbiträde Franks Gatukök Göteborgs Centralstation

Har du intresse och kunskap om fast food, tycker om att arbeta med service och är intresserad av en arbetsplats med puls är detta kanske arbetet för dig. Vi söker driftiga och serviceinriktade restaurangbiträden till Franks Gatukök på Göteborg Central.

Franks Gatukök ägs och drivs av SSP AB (Scandinavian Service Partner AB) och är ett klassiskt gatukök där vi serverar korv och hamburgare av högsta kvalité. Vi är mitt i en "göra-om"-fas så det är en spännande tid för ny personal att komma och in och ansluta till vårt fantastiska team som redan finns på plats.

Som restaurangbiträde hos oss arbetar du med tillberedning och försäljning av vårt utbud samt förekommande gatukökssysslor såsom disk, städning, hygienkontroller och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Då vi ställer höga krav på våra medarbetare så är en viss branschvana ett stort plus. Du bör ha en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Du ska vara stolt över att arbeta på Franks Gatukök.

SSP arbetar med internutveckling och för rätt person finns möjlighet att utvecklas inom företaget.

Anställningarna avser extraanställningar. Tjänsterna tillsätts löpande.

Arbetstiderna är ojämna, du kan börja som tidigast 10:00 och sluta som senast 03:30.

Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
3 - 6 månader
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Marie Böwes Bergman
Epost: marie.bergman@ssp.se

Arbetsgivare
SSP