Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Extra och sommarpersonal till vårt centrallager på Arlanda

Är du en serviceinriktad person som vill arbeta i en spännande miljö är detta något för dig.
Vi söker extra och sommarpersonal till vårt centrallagerpå Arlanda flygplats.

Vårt lager levererar till våra ca 35 butiker och restauranger dagligen. Vi tar också emot externa leveranser samt ombesörjer all form av returgods.
Som person ska du tycka om att arbeta i en fartfylld miljö där vi sätter stor vikt vid att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och serviceminded samt har lätt för att hitta snabba logistiska lösningar. Ett nyckelord för avdelningen är lagarbete!
Då arbetet är fysiskt krävande behöver du vara i god form.

Vi ser gärna att du som söker sommarjobb kan börja arbeta extra redan från februari så att du är fullärd till sommaren.

Meriterande är att ha erfarenhet från liknande arbete och/eller truckkort.

Eftersom du arbetar i en internationell miljö, har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal.

Det är en fördel om du bor nära Arlanda och har tillgång till bil då det ibland kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel vissa arbetspass.

Då du kommer att arbeta inom säkerhetsklassat område krävs att du är ostraffad. Du kommer att genomgå en säkerhetsprövning samt en registerkontroll hos Transportstyrelsen innan arbete kan påbörjas.
Pga av arbetstidslagen måste du vara över 18 år.


SSP är anslutna till VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurangförbundet)

Krav
Över 18 år

Meriterande
Truckkort
Körkort

Varaktighet/Arbetstid
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Dzemal Selimagic
Epost: dzemal.selimagic@ssp.se

Arbetsgivare
SSP