Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Sommar och extrapersonal till Arlanda

SSP söker Sommar och extrapersonal till Arlanda

Söker du nya utmaningar inom en dynamisk miljö? Som Cafévärd på våra caféer står du inför en fantastisk möjlighet att få utveckla dig själv och dina servicekunskaper. Att arbeta på en internationell flygplats ställer höga krav på flexibilitet, service och att alltid sätta våra gäster i centrum.

Arbetet som cafévärd ställer stora krav på kommunikationsförmåga och samarbete. Du skall tycka om att arbeta under högt tempo. Vi vill att du är en person som är redo att ta både initiativ och ansvar för att försäkra dig om att alla våra gäster blir 100 % nöjda. Med ett leende, snabb service och rätt inställning får du gästen att känna sig välkommen.

Vi söker också efter engagerad Butikspersonal. På Arlanda driver SSP ett antal retailenheter i form av delikatessbutiker och kiosker. I delikatessbutikerna hittar du det mesta och det bästa av skandinaviska delikatesser samt klassiska och kvalitativa souvenirer. I våra kiosker säljer vi allt för resan, bland annat konfektyr, tidskrifter, pocketböcker och kalldryck.


Avdelningarna håller öppet från tidig morgon till midnatt, vilket innebär att du arbetar i skift från 03.00 till 24.00, vardag som helgdag. Det är en fördel om du bor nära och har tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Vi söker personal för sommaren och extrapersonal. För sommartjänsterna så ser vi gärna att du kan arbeta minst varannan helg under månaderna april-juni, detta så att vi hinner lära upp dig innan sommaren börjar. För rätt person finns det goda möjligheter till tillsvidareanställning från hösten.

Vi tror att du som söker har erfarenheter från liknande arbete sedan tidigare alternativt ett brinnande intresse för mat och service. Egenskaper vi värderar högt är att du:

. Strävar efter att varje dag vara ett föredöme inför gäster och kollegor
. Föredrar skiftarbete där vi jobbar tidig morgon, sen kväll samt varannan helg
. Bor nära Arlanda eller har tillgång till bil p.g.a. arbetstiderna
. Har goda kunskaper i det svenska språket samt kan utrycka dig väl på engelska
. Tidigare erfarenhet från kassarbete
. Har någon form av baristautbildning

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora.

Vi sköter rekryteringen löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Till följd av lagstiftning krävs att du är minst 18 år samt att du är ostraffad då du kommer att genomgå en registerkontroll av Transportstyrelsen p.g.a. säkerhetsreglerna vid arbete på flygplatsen.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.

Krav
Över 18 år
God svenska och engelska

Meriterande
Kassavana
Baristautbildning

Varaktighet/Arbetstid
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johanna Erlandsson
Epost: johanna.erlandsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP