TRANAB är ett mark- och anläggningsföretag med huvudkontor i Örebro. Verksamheten omfattar allt inom mark- och anläggningsbyggnation och vi erbjuder en erfaren organisation med bred kompetens inom alla områden av branschen. Företaget har i nuläget ca 65 anställda och omsatte under år 2016 ca 240MKR. TRANAB är ett företag som ständigt strävar mot utveckling och expandering inom mark- och anläggningsbranschen. Hos oss utvecklas du inte bara som arbetare utan även som individ. Vi tar vara på dina kunskaper och idéer och har alltid som mål att du ska trivas och må bra på jobbet.

Platschef

Arbetsbeskrivning
Som platschef på TRANAB Markbyggnad kommer du att ha ansvaret som projektledare för olika typer av projekt och svara för alla faser i byggskedet. Tjänsten innebär att du har huvudansvaret för att planera och leda projektet från byggstart och fram till slutbesiktning. Det är platschefens uppgift att hålla en god kundkontakt. Att följa upp projektet så väl ekonomiskt som kvalitetsmässigt för att följa tidplaner och nå uppsatta mål är en viktig del i arbetet. Förutom att leda och fördela arbetet på plats med egen personal, kommer du också att ansvara för inhyrda resurser, där arbetsmiljö utgör en naturlig och viktig aspekt. Hos oss arbetar du nära våra arbetschefer, arbetsledare och yrkesarbetare, något som underlättar det dagliga arbetet, då beslutsvägarna är enkla.

Kompetenskrav
Du har minst fem år av ledande befattning inom anläggning eller liknande branschvana. Du ska ha en akademisk examen eller skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. Körkort erfordras.

Personlig lämplighet, samtliga tjänster
Vi söker dig med ett engagemang för att leda och samordna olika typer av projekt. Att kunna motivera andra och skapa bra relationer med personal så väl som med beställare är en viktig egenskap. Du är en person med god ordning och förstår vikten av att arbeta mot gemensamma mål. Tillsammans med oss har du viljan att utveckla våra projekt och dig själv i din yrkesroll.

Vi ger dig möjligheter:
TRANAB är ett företag som ständigt strävar mot utveckling och expandering inom mark- och anläggningsbranschen. Hos oss utvecklas du inte bara i din yrkesroll utan även som individ. Vi tar vara på dina kunskaper och idéer och har alltid som mål att du ska trivas och må bra på jobbet.

Anställningens omfattning
Anställningen är på heltid med placering i Örebro med omnejd. Vi tillämpar sex månaders provanställning.


Frågor
Frågor angående tjänsterna besvaras av:

Arbetschef Mark- och grundläggning Gabriel Jansson, 070-6235972, gabriel.jansson@tranab.se

Arbetschef Infrastruktur Region Mitt Tommy Gustavsson, 070-6271515, tommy.gustavsson@tranab.se

Din ansökan
Alla ansökningar behandlas fortlöpande, sista ansökningsdagen är 2017-02-19.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
TRANAB Markbyggnad AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om vår verksamhet på www.tranab.se