TRANAB är ett mark- och anläggningsföretag med huvudkontor i Örebro. Verksamheten omfattar allt inom mark- och anläggningsbyggnation och vi erbjuder en erfaren organisation med bred kompetens inom alla områden av branschen. Företaget har i nuläget ca 65 anställda och omsatte under år 2016 ca 240MKR. TRANAB är ett företag som ständigt strävar mot utveckling och expandering inom mark- och anläggningsbranschen. Hos oss utvecklas du inte bara som arbetare utan även som individ. Vi tar vara på dina kunskaper och idéer och har alltid som mål att du ska trivas och må bra på jobbet.

Yrkesarbetare

TRANAB erbjuder bl.a. helhetslösningar för skötsel och utveckling av alla typer av utemiljöer. Vi utför också mark- och grundläggningsarbeten för både större och mindre projekt av affärslokaler, bostadsbyggnader och industrier, liksom vi erbjuder totalentreprenad.

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Inför 2017 behöver vi förstärka vår arbetsgrupp i Örebroregionen med motiverade och serviceinriktade yrkesarbetare inom grönytor, anläggnings- och grundläggningsarbeten.

Tillgängliga tjänster är:
- Yrkesarbetare, grönyteskötsel
- Yrkesarbetare, service och anläggning
- Yrkesarbetare, infra, mark och grundläggning

Arbetsbeskrivning grönyteskötsel
Som grönytearbetare arbetar du med traditionella skötselarbeten så som gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, beskärning- och planteringsarbeten. Tillsammans med vår arbetsledare kommer du vara delaktig i planering av de arbetsuppgifter du har ansvar för att utföra och återrapportera om. Inom grönyteskötsel och service och anläggning blir du delaktig i att praktiskt sköta och utveckla utemiljöer åt våra kunder.

Arbetsbeskrivning service och anläggning
Service och mindre anläggningsarbeten kan innefatta allt som en befintlig utemiljö är i behov av. Här kan de bli aktuellt att anlägga nya uteplatser, med både nya platt- och planteringsytor. Att montera nya utemöbler eller renovera befintliga lekplatser, inget arbete är för stort eller smått. Du arbetar självständigt eller tillsammans med kollega beroende på projektets omfattning. I den här tjänsten planerar du arbetet tillsammans med arbetsledaren.

Arbetsbeskrivning infra, mark och grundläggning
Som anläggningsarbetare är du i hög grad delaktig i projekten. Inom Infra, mark- och grundläggning är stort fokus på grundläggning för fastigheter och fundament. Vi arbetar även med uppförande av yttre miljöer med moment som stensättningar, plattläggning, byggnation av murar, justering för asfalt, VA-arbeten samt montering av utrustning. Vi bygger också trafikplatser, vägar, gång- och cykelbanor. Då projekten skiftar blir det en naturlig variation på arbetsuppgifterna.

Kompetenskrav, grönyteskötsel och service och anläggning
Du som söker till ska ha erfarenhet av park- och trädgårdsskötsel eller anläggningsarbeten genom dokumenterad arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom trädgård eller naturbruk, alt markanläggning. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav. Har du BE-körkort, någon maskinbehörighet (motorsåg, skylift, hjullastare el dyl) alt behörighet att utföra lekplatsbesiktningar ser vi det som meriterande.

Kompetenskrav, infra, mark och grundläggning
Hit söker vi dig med relevant utbildning och lång erfarenhet av att utföra arbeten inom något av områdena: infra, mark eller anläggning. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med gruppen, för att driva projekten framåt. Du tar till dig och förstår uppsatta mål och arbetsgången. Du behärskar det svenska språket både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.


Personlig lämplighet, samtliga tjänster
Vi söker dig som har en positiv inställning, är engagerad i det du tar dig för och har förmågan att arbeta så väl självständigt som i grupp. Ansvarstagande och samarbetsförmåga är två viktiga egenskaper vi söker hos dig. Som du säkert vet är det ett fysiskt krävande arbete, varför du bör vara i god kondition. Att skapa bra resultat med ditt arbete är din motivation och din drivkraft. Tillsammans kan vi utföra både små och stora projekt!

Vi ger dig möjligheten att:
- arbeta i ett team
- varje dag arbeta fysiskt och utomhus i friska luften
- få ta eget ansvar
- direkt se resultatet av ditt dagliga arbete
- få feedback och möjlighet att utvecklas i ditt arbete
- utföra ett varierande och kreativt hantverk
- vara delaktig i utvecklingen av olika utemiljöer

På TRANAB har du chansen att inrikta dig på det som du är mest intresserad av. Vi är stolta över vårt yrkeskunnande och tillsammans använder vi våra kunskaper och engagemang till att driva våra projekt framåt. I en erfaren arbetsgrupp får du hos oss på möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Anställningens omfattning
Vi tillämpar sex månaders provanställning. För grönyteskötsel och service och anläggning avser anställningen i första hand perioden; april-oktober.

Frågor
Frågor angående grönyteskötsel och service och anläggning besvaras av:

- Platschef Utemiljö Anton Wrigby 070 - 627 25 04, anton.wrigby@tranab.se
- Arbetschef Utemiljö Jennie Landén 070 - 274 98 10, jennie.landen@tranab.se

Frågor ang mark och grundläggning besvaras av:
- Arbetschef Mark- och grundläggning Gabriel Jansson, 070-6235972, gabriel.jansson@tranab.se
- Arbetschef Infrastruktur Region Mitt Tommy Gustavsson, 070-6271515, tommy.gustavsson@tranab.se

Din ansökan
Alla ansökningar behandlas fortlöpande, sista ansökningsdagen är 2017-02-19.

Välkommen med din ansökan!

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid

Lön/förmåner

Kontakta

Arbetsgivare
TRANAB Markbyggnad AB

Ansökan:
Välkommen med din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb"-knappen!

Läs mer om vår verksamhet på www.tranab.se