Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Avdelningschef för Loungerna på Arlanda

Avdelningschef till loungerna på Arlanda

Då vår nuvarande avdelningschef för loungerna går vidare mot nya utmaningar söker vi nu hennes efterträdare.

På Arlanda har vi fått förtroendet av SAS att med den allra högsta nivån av service ta hand om deras mest frekventa passagerare. Arbetsuppgifterna i loungerna består av att ansvara för mat och dryckeshantering genom att alltid se till att våra bufféer är tilltalande och fräscha. Vi håller ordning och reda och ser till att loungen i sin helhet motsvarar högt ställda standards.

Tjänsten som avdelningschef för loungerna är en kombinerad och varierande tjänst. Nyckelord är hög servicekänsla, initiativförmåga, självständighet och flexibilitet. Du arbetar aktivt för att skapa goda relationer med våra partners och deras kunder. Dina arbetsuppgifter handlar därför om att hålla produkterna på hög nivå och personalen motiverad genom god personalledning.

Vi söker dig som deltar i den dagliga driften samt har en administrativ och organisatorisk förmåga. Du har höga krav på kvalitet och stort intresse för service. Du är lösningsorienterad, handlingskraftig och din personlighet inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du ska ha ett ekonomiskt helhetstänkande, då du har resultatansvar för enheten.

Extra meriterande är om du har några års erfarenhet från hotell- och/eller konferensverksamhet och från arbetsledning. Du har utbildning från gymnasium som har kompletterats med någon form av branschutbildning. Du rapporterar till Driftchefen för Arlanda och till din hjälp har du tillgång till SSP:s samlade kompetens, koncept och erfarenhet.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska samt kunskap i Office-paketet är krav. Kunskaper i fler språk samt i systemet Micros/My Inventory är meriterande.

SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med UNIONEN samt HRF

Har du några frågor kontakta Driftchef Ywonne Nordin Stare på telefon 073-688 15 48.

Krav
Goda kunskaper i svenska och engelska
Vana vid arbete i Officepaketet
Arbetsledarerfarenhet

Meriterande
Kunskaper i fler språk
Arbetat i systemet Micros/My Inventory

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Ywonne Nordin Stare
Epost: Ywonne.nordin@ssp.se

Arbetsgivare
SSP