Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Kallskänka Natt till Arlanda

SSP söker en kallskänka natt 80 % till vår produktion på Arlanda

I vårt kallkök producerar vi smörgåsar och sallader till våra enheter på Arlanda. Då flygplatsen och våra caféer har öppet i det närmaste dygnet runt har vi verksamhet dygnet runt. Personalen på nätterna ser bl.a. till det alltid finns färska och fräscha smörgåsar.

Vi söker dig som har relevant utbildning och tre års erfarenhet från kallkök. Du har stor kunskap om god livsmedelshygien. Som person är du glad och positiv, har passion för kvalitet och du tycker om att göra det lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter.
Du förstår och talar god svenska.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Krav
3 års erfarenhet från Kallkök
Relevant utbildning
Förstå och tala god svenska

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Johan Gustafsson
Epost: johan.gustafsson@ssp.se

Arbetsgivare
SSP