Logga in

SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om en miljon kunder varje dag. Företaget har verksamhet på ca 130 flygplatser och ca 270 järnvägsstationer samt driver över 2000 enheter i 29 länder över hela världen.

SSP har en bred portfölj av över 300 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Millies Cookies, O’Learys, Caviar House & Prunier samt de ledande asiatiska varumärkena Ajisen Ramen och Saboten, liksom attraktiva skräddarsydda koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och den prisbelönta Center Bar i Zürich.

Varumärkesportföljen skräddarsys för varje specifik plats och avgörs av variabler som till exempel passagerarprofil, kundernas behov, läge, storlek och utformning.

Läs mer på www.foodtravelexperts.com

Barista till Caffè Ritazza Stockholm C

Har du intresse och kunskap om mat och dryck, tycker om att arbeta med service och är intresserad av en arbetsplats med puls är detta kanske arbetet för dig. Vi söker driftiga och serviceinriktade baristor till Caffè Ritazza på Stockholm Centralstation.

Caffè Ritazza är en coffee shop kedja som finns i över 20 länder utspritt i världen.

Caffè Ritazza finns främst i resecentrum såsom tågstationer, bussterminaler och flygplatser.

I Sverige finns vi på Stockholm Centralstation, Göteborgs Centralstation, Arlanda Flygplats och nu även på Landvetter Flygplats. Varumärket Caffè Ritazza ägs och drivs av SSP Sweden.

Nu söker vi efter flertalet duktiga baristor. Som barista hos oss arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor såsom disk, bakning, städning och allra helst att hjälpa oss till en positiv försäljningsutveckling mot våra satta försäljningsmål.

Inom SSP jobbar vi alltid med försäljning och utbildar all vår personal till att bli proffs på sälj och service. Då Caffè Ritazzas vision lyder "the art of great coffee" så får du som medarbetare hos oss även en gedigen baristautbildning.

Vi ställer höga krav på våra medarbetare därför är branschvana ett stort plus. Du har en stor passion för att jobba med service och människor. Du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för våra gäster och kollegor. Du ska vara stolt över att arbeta på Caffè Ritazza.

Anställningarna avser deltid tillsvidare med 6 månader provanställning.
Tjänsterna tillsätts löpande.
Vi ser gärna att du är över 20 år då vi serverar öl och vin på vår enhet.

Arbetstiderna är uppdelade i två skift mellan 05:40-00:15. Det är en fördel om du har nära till arbetet eller har egen bil då det kan bli svårt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektiva färdmedel.

Krav

Meriterande

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
6 mån provanställning
Deltid

Lön/förmåner
Fast lön

Kontakta
Mohamed Azougai
Epost: mohamed.azougai@ssp.se

Arbetsgivare
SSP